השפעות הסרקוואל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השפעות הסרקוואל
    שרית
    11/04/2012

ביתי בת 14 על הספקטרום נוטלת למיקטל 100מג+סרקוואל 400מג. לפני שבוע הועלה מינון הסרקוואל ל400מג.אחרי שבוע הופיע עייפות נוראה הילדה רוצה לישון כל הזמן(זה הופיע בתחילת חופש פסח) לא מעניין אותה כלום. האם יש קשר לתרופה? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השפעות הסרקוואל

הוספת תגובה

• השפעות הסרקוואל - תגובה

ד``ר אליהו סמואל
    11/04/2012

לשרית שלום

לא ברור מה האינדיקציה לטיפול. ולא ברור מה הייתה רמת הבסיס לפני ההעלאה.
    בכל מקרה בהחלט זה אפשרי שמדובר בתופעת לוואי קצרת מועד ואשר יש להניח שהגוף יתרגל למינון.
    יש לפנות למעקב הרופא המטפל. ידוע שבמהלך איזון יש תופעות לוואי ולכן המעקב חייב להיות אינטנסיבי.

בהצלחה
    דר סמואל אליהו
    פסיכיאטר ילדים ונוער
    עמית במכון לפסיכואנליזה בת זמננו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עייפות - תופעת לוואי מוכרת

שמוליק
    16/05/2012

שלום שרית.

עייפות היא תופעת לוואי שכיחה של התרופות האנטי-פסיכוטיות בכלל ושל סרוקוול בפרט.אם כי ישנם יחידי סגולה שהתרופות האלה אינן מרדימות אותם.

אני רוצה לציין שהפסקת התרופה יכולה להיות פיתרון אפשרי.

אני קיבלתי תרופות אנטי-פסיכוטיות בעיקבות אישפוז כפוי, והן הרדימו אותי מאד.

החליפו לי אין ספור פעמים את התרופה האנטי-פסיכוטית וכולן הרדימו אותי.

בסוף החלטתי להפסיק את התרופה על דעת עצמי. הפסיכיאטרית שטיפלה בי התנגדה, אבל כיום אחרי שנתיים, היא מודה שזה היה צעד נכון, וזה בהחלט היטיב את מצבי.

הפסקת התרופה יכולה בהחלט לגרום להחמרת המצב, וזה כנראה מה שקורה ברוב המקרים.

אם העייפות בלתי נסבלת, ואם את מרגישה שאם תהיה החמרה במצב של ביתך, אז היא תסכים לקחת תרופות שוב - אז ניתן בהחלט לנסות להפסיק את התרופה. השאלה הגדולה היא נזק מול תועלת.

אני מאחל לך ולביתך כל טוב.
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו