24 מ"ג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 24 מ"ג
    מיכל
    19/06/2012

שלום, רציתי לדעת האם 24 מ"ג ריטלין שמורכב משני כדורי LA30 יכול לגרום נזק ממשי לנערה בת 18 וחצי במשקל 50 קילו?
    אני חוששת כי המינון גבוה (על פי החישוב של 50X0.3) אך ניסינו כדור אחד והוא לא השפיע כלל, והילדה נמצאת במצב קריטי של בגרויות ואין ביכולתנו לחכות שיתפנה תור לנירולוג.
    האם מינון מסוג כזה שכמעט וכופל את עצמו במינון הסביר יכול לגרום להתעלפויות\הזיות או נזק גרוע אף יותר?
    (אציין שעד היום נטלה ריטלין SR 40 השפיע כראוי , אך ההרגשה הכללית לא הייתה טובה, בגדול הילדה בריאה ללא שום בעיות חריגות) איני מבקשת המלצה על מינון אני יודעת שזה בלתי אפשרי במסגרת הפורום, רק רוצה הכוונה..

אני מאוד אודה לתשובה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    24 מ"ג

הוספת תגובה

• שכחתי לציין -

מיכל
    19/06/2012

הילדה מאובחנת כסובלת מADD מספר שנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין - - תגובה

ד``ר אבי שפירא
    20/06/2012

אני מניח שהרופא הנוירולוג או הפסכיאטר שלה בדק אותה והחליט על המינון הזה.
    אי אפשר לקחת תרופות בלי פיקוח רפואי.
    המינון המקסימלי יכול להגיע גם ליותר ממה שהבת לוקחת אבל רק במקרים חריגים ובפיקוח רפואי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו