יציאה מהארון!!!!????

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יציאה מהארון!!!!????
    טל
    25/07/2012

שלום ביתי בת 17 הגדולה משלושה אחים תלמידה טובה מאוד, יש לנו נחת ממנה, אבל מאז ומתמיד היתה ילדה עם דעות משלה ונמשכת למוזר -היא צובעת לעיתים חלק משערה בסגול, אדום, יש לה קבוצה חברים שהם פריקים וקבוצה אחרת שהם לא. היא פעילה מאוד חברתית ואהובה מאוד, בכיתה ח היה לה חבר זמן קצר והם נפרדו בצורה לא יפה , סיפרו לי שהוא אמר עליה דברים. ביתי אף פעם לא משתפת אותנו בכלום, אנו משפחה תומכת ושלושת הילדים הנוספים משתפים אותנו בקורה איתם. היום נכנסתי לפייסבוק של ביתי וראיתי סטטוס שהיא כתבה- אני יוצאת מהארון . היו על זה 30 לייקים. הרגשתי שאני מקבלת אגרוף לפרצוף, מה גם שעוד לפני חצי שנה ראיתי שהיא עשתה לייק למצעד הגאוה, כששאלנו אותה פשר העניין ואם היא רוצה לשתף אותנו במשהו-ענתה שלא!!! לפני כחודש אמרה לנו שהיא רוצה לנסוע עם חברה טובה שלה -אנחנו כמובן מכירים את החברה שלה,לקניון בתל אביב להסתובב, וגילינו שהיא רצתה לנסוע למצעד הגאוה, בסוף לא נסעה. יש לה גם ידידה שביתי הייתה מסתובבת איתה קיץ שעבר ובדיעבד הסתבר לי שהידידה דו מינית, אנו כהוריה לא יודעים מה לעשות, איך להתנהג ומה לשאול אותה ואיך לטפל בעניין, והאים מה שכתב התכוונה לכך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יציאה מהארון!!!!????

הוספת תגובה

• יציאה מהארון!!!!???? - תגובה

ד``ר אבי שפירא
    25/07/2012

אין שום בעיה ביציאה מהארון, להפך זה מראה על בגרות ורצון לא לחיות בשקר כל כך הרבה שנים עם חיי הסתרה. לדעתי אם אין קשיים רגשיים, חרדות , דכאון, מחשבות אובדניות אין צורך בכל טיפול אלא אם הנער או הנערה מעוניינים בכך. צריך לכבד נטיה מינית ולקבל זאת כדבר נורמלי. יש שונות רבה בהתנהגויות , בנטיה מינית, החיים זה לא שחור לבן וחשוב לקבל ולדאוג שהילדים שלנו יקבלו כל מה שהם זקוקים להם מבחינה התפתחותית ורגשית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו