מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היידן27/09/2012
הי אני בן 18
ולפני כחצי שנה-שנה התעסקתי קצת בסמים
והייתי גם באותו תקופה מטופל בויפאקס
היו כמה פעמים שעשנתי בזמן הטיפול- חשיש די הרבה בפעם אחת ולא הרגשתי כלום
ועוד פעם אחת שעשינתי די הרבה בפעם אחת מהסמי פיצוציות ולא הרגשתי כלום גם
ועוד פעם אחרונה שעשנתי הרבה סמי פיצוציות בפעם אחת ועברתי מין חוויה נוראית הרגשתי שאני מתנתק מהראש שלי משהו מזעזע והייתי קרוב לסוג של פסיכוזה אני חושב.
סיפרתי את זה כמובן גם לאמא שלי והיה אפילו סיפור עם המשטרה שלקחו אותי ואת חברים שלי גם לחקירות וכדומה ועלי לא מצאו כלום לא בבית ולא בדם.
חובה לציין שאחרי הפעם הזאת שהרגשתי שאני משתגע וזה לא נגעתי יותר בשום סם מכל סוג שהוא ואני גם לא יגע יותר בחיי עד יום מותי, בקושי באלכוהול אני נוגע.
עבר מאז בין חצי שנה לשנה, והטיפול התרופתי הסתיים לפני חצי שנה.
כמובן שהייתי טיפש ברמות מחרידות ואין לתאר כמה אני לא סולח לעצמי ואני אחד שמחזיק מעצמו אחד ששומר על עצמו ונזהר ואכפתי לגוף ולנפש, רציתי רק לשאול אם יש סיכוי שתתפרץ לי איזה מחלת נפש בגלל הסיפור שהיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי - תגובה
ד``ר אליהו סמואל27/09/2012לדן שלום
אם תשמור על עצמך
רוב הסיכויים שהכל ישוב לאיתנו.
אבל אתה בסיכון, וזה חשוב לדעת.
בברכה
ד"ר סמואל אליהו
פסיכיאטר ילדים ונוער
עמית במכון פסיכואנליזה בת זמננו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התקפי חרדה קשים אצל ילדה בת 12.5 בתקופת הקורונה
עצירות לבת 7 עם הורים גרושים
אילמות סלקטיבית אצל ילדה בת 6
אימפולסיביות ואלימות סלקטיבית בגיל 8
חרדות לילד בן 13
הפרעת קשב וחצי כדור רספירדל
זיכרון (?) של השתתפות ברצח וחרדה בעקבות זאת
מרשם לתרופה מפחיתת חרדה אשמח לחוות דעת
בן 8 שרצה לדקור את המורה והילדים בכיתה היום
ערוץ הבריאות
.jpg)