סכיזופרניה???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סכיזופרניה???
    ליאת אלימלך
    10/10/2012

שלום רב.
    יש לי בן אוטיסט בן 7.הריון ולידה רגילים. אובחן בגיל 3.כתינוק היה שמח ואכלן.ככל
    שגדל ראיתי שהוא יותר מדי שקט ואדיש.מגיל 3 וחצי החלו בעיות התנהגותיות המלוות
    בהתקפי זעם בעוצמה גבוהה,אלימות פיזית,זריקת חפצים,כיום גם אלימות מילולית
    כמו "אני אהרוג, יהרוס, שונא...".צעקות וצרחות.גם כיום הוא ככה אך במחשבה לאחור בחודשים האחרונים לדעתי יש משהו מעבר לאוטיזם.חוסר הבנת סיטואציות זה כבר ברור שזה קיים אצלו
    אבל לפי מה שאני רואה וגם הסביבה הוא במצב תמידי ואני מדגישה תמידי של עצבנות
    גם בבית וגם בבית הספר (כיתה א תקשורתית בבית ספר רגיל),אומר שכל הזמן
    מסתכלים עליו אנשים ברחוב, לא סובל לדעתי חברת בני אדם פרט אלי,אם באים אלינו אורחים הוא מתעצבן ותוקפני,מפחד די הרבה מהבעות פנים אפילו שלי שיוצאות ספונטנית תוך כדי דיבור,אם הוא למשל באמבטיה בתוך המים וקורא לי לבוא אני תמיד אמצא אותו שהוא מכסה את עיניו עם ידיו כי הוא פוחד שאני פתאום יופיע מולו,למשל היינו בקופת חולים ועלינו במעלית שעצרה כמעט בכל קומה,מאז עד הערב אמר מספר פעמים "איך האנשים האלה נכנסים כל הזמן למעלית,הם עושים לי את זה בכוונה" וזו לא פעם ראשונה שהוא מתבטא כך,הוא כאילו כמעט ולא חי במציאות,מבחינתו המורות והסייעות צועקות עליו, אמר אפילו שכולם בבית הספר שונאים אותו.רוב היום מחשבות שווא, יש לו רגישות שמיעתית-לא יכול לסבול רעש במיוחד של דיבורים למשל כשבאים אורחים,אומר שהוא רוצה שקט.אם הוא מתעצבן עלי או על מישהו או משהו יש תחושה שאם היה יכול היה באמת הורג אותנו אך רואים שזה לא בשליטתו. קרה פעם אחת לפני יותר משנה ששכבתי איתו במיטה והוא טען ששמע רעם וכמובן שזה לא היה נכון והוא התעקש שכן,לפני חצי שנה התלונן ששומע זמזומים של זבובים או יתושים שגם זה לא היה נכון אך באותה תקופה התחיל טיפול בגאודון אז אני לא יודעת אם זו היתה תופעת לואי.שונא להתקלח.שונא להסתפר.הילד פשוט סובל והוא אומר את זה.הגאודון לא התאים,כיום מטופל באנטומין 30 מ"ג ליום.שאלתי האם יכול להיות שבנוסף לאוטיזם יש לו גם סכיזופרניה למרות גילו הצעיר?האם יש דרך לאבחן את זה או אולי הפרעה נפשית אחרת בנוסף לאוטיזם?
    מה זה פסיכודיאגנוסטיקה?אני נואשת!רוצה לטפל בבן שלי ורוצה לדעת אם יש דרך לדעת אם יש לו אולי עוד משהו או שכל הסימפטומים שלו נובעים רק מהאוטיזם.

סליחה על המכתב הארוך.בברכה,ליאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סכיזופרניה???

הוספת תגובה

• סכיזופרניה??? - תגובה

ד``ר אבי שפירא
    11/10/2012

האם אתם במעקב אצל פסכיאטר ? הוא בהחלט יכול לתת תשובה. קשה לאבחן מבלי לבדוק את הילד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו