מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זיפרקסהאנונימי17/02/2013
שלום .רופא רשם לי זיפרקסה 10 מ"ג ,בתלונה לחוסר ארגון במחשבות.
יש לי עוד בעיה שלא סיפרתי לו כי שכחתי ורציתי לדעת עם הכדור יכול לעזור,
והבעיה היא שהזיכרון שלי כל הזמן עובד ואני יסביר,למשל-רצתי בים,אז אני נזכר מתי הפעם האחרונה שרצתי,ראיתי בגינה ילד ואבא משחקים כדורגל,אז ניזכרתי שלפני הרבה שנים שיחקתי שם.הכנתי לי תה עם לימון בבוקר,ונזכררתי שכשהייתי בגן עשו לי תה עם לימון.וככה עוד דוגמאות שונות.
לפעמים אפילו הראש שלי מנסה להיזכר וזה קורה בצורה לא ברורה בראש.
האם הזיפרקסה אמורה לעזור לתופעה הזאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה קטנה
אנונימי17/02/2013לפני הזיפרקסה הייתי מטופל בריספרידל,(ללא הטבה מהותית),והריספרידל עשה לי חוסר שקט ברגליים כתופעת לוואי,השאלה היא האם תופעות הלוואי הם זהות בין שני התרופות והתופעת לוואי תמשיך?או שמדובר בשני מוצרים שונים בתופעותיהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה - תגובה
ד``ר אבי שפירא18/02/2013מדובר על שתי תרופות עם מנגנון פעולה דומה . פרופיל תופעות הלוואי לא תמיד זהה וחשוב לנסות זיפרקסה גם אם הריספרדל גרם לתופעות לוואי. בהחלט התרופה יכולה לעזור למה שתיארת אך כדאי להיות במעקב רציף עם הפסכיאטר המטפל. אם הזיפרקסה גם תגרום לתופעות לוואי ישנם תרופות אחרות אך כדאי כמובן להיות בקשר עם הפסכיאטר שלך. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ,עוד שאלה קטנה
אנונימי18/02/2013תודה רבה !
עוד שאלה,האם לוריוון אמור להפריע לאחת מהתרופות הנ"ל?-פבוקסיל,זיפרקסה,דפלפט כרונו(דיבלפרואקס),בונסרין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוכמה זמן
אנונימי18/02/2013וכמה זמן בערך יקח עד שהזיפרקסה תתחיל להשפיע?תודה מראש ! :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוכמה זמן - תגובה
ד``ר אבי שפירא19/02/2013בד"כ השיפור הראשוני תוך שלושה שבועות אך השיפור ממשיך ומגיע להשפעה מקסימלית 6 שבועות עד 3 חודשים
אין בעיה לקחת מספר תרופות במקביל כמובן רק על פי הנחיות הפסכיאטר המטפל לא לקחת שום תרופה נוספת על דעת עצמך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התקפי חרדה קשים אצל ילדה בת 12.5 בתקופת הקורונה
עצירות לבת 7 עם הורים גרושים
אילמות סלקטיבית אצל ילדה בת 6
אימפולסיביות ואלימות סלקטיבית בגיל 8
חרדות לילד בן 13
הפרעת קשב וחצי כדור רספירדל
זיכרון (?) של השתתפות ברצח וחרדה בעקבות זאת
מרשם לתרופה מפחיתת חרדה אשמח לחוות דעת
בן 8 שרצה לדקור את המורה והילדים בכיתה היום
ערוץ הבריאות
.jpg)