זיפרקסה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיפרקסה
    אנונימי
    17/02/2013

שלום .רופא רשם לי זיפרקסה 10 מ"ג ,בתלונה לחוסר ארגון במחשבות.
    יש לי עוד בעיה שלא סיפרתי לו כי שכחתי ורציתי לדעת עם הכדור יכול לעזור,
    והבעיה היא שהזיכרון שלי כל הזמן עובד ואני יסביר,למשל-רצתי בים,אז אני נזכר מתי הפעם האחרונה שרצתי,ראיתי בגינה ילד ואבא משחקים כדורגל,אז ניזכרתי שלפני הרבה שנים שיחקתי שם.הכנתי לי תה עם לימון בבוקר,ונזכררתי שכשהייתי בגן עשו לי תה עם לימון.וככה עוד דוגמאות שונות.
    לפעמים אפילו הראש שלי מנסה להיזכר וזה קורה בצורה לא ברורה בראש.
    האם הזיפרקסה אמורה לעזור לתופעה הזאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זיפרקסה

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנה

אנונימי
    17/02/2013

לפני הזיפרקסה הייתי מטופל בריספרידל,(ללא הטבה מהותית),והריספרידל עשה לי חוסר שקט ברגליים כתופעת לוואי,השאלה היא האם תופעות הלוואי הם זהות בין שני התרופות והתופעת לוואי תמשיך?או שמדובר בשני מוצרים שונים בתופעותיהם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנה - תגובה

ד``ר אבי שפירא
    18/02/2013

מדובר על שתי תרופות עם מנגנון פעולה דומה . פרופיל תופעות הלוואי לא תמיד זהה וחשוב לנסות זיפרקסה גם אם הריספרדל גרם לתופעות לוואי. בהחלט התרופה יכולה לעזור למה שתיארת אך כדאי להיות במעקב רציף עם הפסכיאטר המטפל. אם הזיפרקסה גם תגרום לתופעות לוואי ישנם תרופות אחרות אך כדאי כמובן להיות בקשר עם הפסכיאטר שלך. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ,עוד שאלה קטנה

אנונימי
    18/02/2013

תודה רבה !
    עוד שאלה,האם לוריוון אמור להפריע לאחת מהתרופות הנ"ל?-פבוקסיל,זיפרקסה,דפלפט כרונו(דיבלפרואקס),בונסרין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וכמה זמן

אנונימי
    18/02/2013

וכמה זמן בערך יקח עד שהזיפרקסה תתחיל להשפיע?תודה מראש ! :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וכמה זמן - תגובה

ד``ר אבי שפירא
    19/02/2013

בד"כ השיפור הראשוני תוך שלושה שבועות אך השיפור ממשיך ומגיע להשפעה מקסימלית 6 שבועות עד 3 חודשים
    אין בעיה לקחת מספר תרופות במקביל כמובן רק על פי הנחיות הפסכיאטר המטפל לא לקחת שום תרופה נוספת על דעת עצמך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו