ילד בן שבע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן שבע
    ורד
    12/03/2013

בני בן השבע נוטל ריטלין 10 מ"ג מזה כשנה עד כה הכול היה תקין לאחרונה התחיל בן לכרסם את עורו מסביב לציפורן עד כדי הורדת דם ופציעת האצבע פניתי לנירולוג בנושא והוא המליץ לי להתיעץ עם פסיכיאטר ,עוד משהו שקצת מטריד אותי שנורא קשה לו להרדם הוא כול הזמן טוען שיש לו חלומות ומחשבות לא נעימות אני נורא חוששת מללכת לפסיכיאטר זה קצת מלחיץ אותי אודה לך מ אוד אם תוכל ליעץ לי ולעזור לי עוד אציין שבן ילד נבון מאוד אפילו קיבל מצטיין הכיתה בהתנהגות והשגיים הוא ילד חברותי מאוד ואהוב מ אוד. אודה על תשובתך המהירה בתודה אמא מודאגת מאוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן שבע

הוספת תגובה

• ילד בן שבע - תגובה

ד``ר אליהו סמואל
    12/03/2013

שלום

חבל שאת חוששת מפסיכיאטר. מדובר ברופא שיש לו השכלה פסיכולגית. לנומרולוג אין השכלה פסיכולוגית. ומכאן כל השינוי.
    יש לדעת שפסיכיאטר לא עוסק הפסיכים... רוב האוכלוסיה המגיעה בגיל זה לפסיכיאטר דומה לבנך.
    היתרון של הפסיכיאטר בכך שהילד יבחן על ידי איש מקצוע המעמיק ראות מעבר לזה של הנומרולוג וטוב עשה הנומרולוג שהפנה אוך לפסיכיאטר.
    ולגבי דיווח לצבא חובת דיווח של פסיכיאטר דומה לזה של נוירולוג ואין פערים ביניכם.
    99.999 אחוז אינם מדווחים לגורמי השלטון הדיווח נעשה רק במקרים מסוכנים ממש וכולם בגיל בוגר יותר.
    אני גם ממליץ על התיעצות עם פסיכיאטר ילדים ונוער, מדובר באנשי מקצוע המטפלים לרוב במקרים יחסית....

בהצלחה
    דר סמואל אליהו
    פסיכיאטר ילדים ונוער
    עמית במכון לפסיכואנליזה בת זמננו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו