מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאון קל+התקפי עצבותבדוי23/03/2013
שלום לך! שמי לירון ואני בן 18 וכבר עזרת לי פה בנושא אחד ויש לי שאלה נוספת עם תוכלי בבקשה לענות עליה.
אני סובל מדיכאון קל עד קל+ ,
לא באלי להיות על המחשב ,לא באלי לגלוש בפייסבוק,לא באלי לשחק, לא באלי לדבר או לצאת עם חברים,לא בא לי לצאת להתאמן..שבעבר לפני שכל הסיפור שלי התחיל הייתי מעביר את היום במחשב ובלדבר ולצאת עם חברים,פייסבוק,ואימונים.
קשה לי להפיק הנאה מדברים,אני כל הזמן סופר את הזמן שיגיע כבר הערב.
כמו כן ,בנוסף לכך יש לי מדי פעם עצבות בלב ומועקה ואני לוקח לוריוון להרגעה,בדרך כלל הוא פותר את הבעיה של המועקה.
אבל לדיכאון עצמו שלי עדיין לא נפתרה בעיה,
ניסיתי מגוון כדורים (מירו,ציפרלקס,בונסרין,פבוקסיל)..כאשר את הפבוקסיל והציפרלקס ניסתי במינון גבוהה.
האם לדעתך יש מקום לנסות תרופה כמו REMOTIV שמתאימה לדיכאון בדרגה כמו שלי?כי מצד אחד אין לי מחשבות אובדניות ולא באלי להיות כל היום במיטה ,אבל מצד שני אין לי חשק לעשות כלום ואני לא מפיק הנאה מפעיליות שגרמו לי להנאה בעבר.והייתי רוצה לדעת איך זה שניסתי את מגוון הכדורים האלו וזה לא עזר,האם זה אומר משהו על הדיכאון שלי?
זהו בגדול..תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמו כן שכחתי להוסיף ש
בדוי23/03/2013אני סובל מOCD
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו כן שכחתי להוסיף ש - תגובה
ד``ר אליהו סמואל24/03/2013לירון שלום
קודם יש לדעת, אתה בצרה לוריוואן הוא כדור שמתמכרים לו.....
רמוטיב טוב לדיכאון ולא לכפייתיות.
יש דעת במצבי דיכאון יש להיעזר בטיפול בשיחות ובטיפול פרמקולוגי במידת הצורך.
אילו דברים מהותיים ועקרוניים. ולכן חשוב להיעזר באיש מקצוע .
בהצלחה
ד"ר סמואל אליהו
פסיכיאטר ילדים ונוער
עמית במכון לפסיכואנליזה בת זמננו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה המצב שלי אומר אבל?
בדוי24/03/2013כל התופעות האלה של החוסר חשק מתרחשות אצלי ברוב הזמן,ורק לעיטים רחוקות זה עובר קצת ואז שוב חוזר.
לעיטים רחוקות קורה שהדיכאון חולף לגמרי ואז יש לי חשק ומצב רוח טוב,כמו כן בניגוד לכך,לעיטים אני מרגיש ממש דיכאון ובאלי רק להיות במיטה,אבל רוב הזמן אני נמצא במצב הראשון שתיארתי של חוסר חשק לפעיליות.
אני מקבל פבוקסיל ודפלפט ורציתי לדעת עם לדעתך הדפלפט הוא בכלל נצרך כאן?
ובאיזה מין סוג של דיכאון אני נמצא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה המצב שלי אומר אבל? - תגובה
ד``ר אליהו סמואל25/03/2013כאשר אומרים דיכאון מתכוונים למצב מסוים אשר מופיע באלפי וריאציות.
הווריאציות האלה חסרות כותרת אבחון.
מדובר בחוויה סוביקטיבית.
בעקבות החוויה יש לך התנהגות המאפיינת דיכאון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התקפי חרדה קשים אצל ילדה בת 12.5 בתקופת הקורונה
עצירות לבת 7 עם הורים גרושים
אילמות סלקטיבית אצל ילדה בת 6
אימפולסיביות ואלימות סלקטיבית בגיל 8
חרדות לילד בן 13
הפרעת קשב וחצי כדור רספירדל
זיכרון (?) של השתתפות ברצח וחרדה בעקבות זאת
מרשם לתרופה מפחיתת חרדה אשמח לחוות דעת
בן 8 שרצה לדקור את המורה והילדים בכיתה היום
ערוץ הבריאות
.jpg)