שתי בעיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתי בעיות
    לירון
    11/04/2013

שלום,
    1.ציינתי בפני הרופאה שלי תופעה מסויימת,שאני פשוט סתם ככה נזכר בדברים מהעבר ,רק שלדברים האלה אין קשר אליי ולא דברים שקשורים לסדר היום שלי,למשל סתם ככה להיזכר בטיול שנתי שלפני כמה שנים,וזה יכול לקרות גם תוך כדי פעולות.ושציינתי את זה בפני הרופאה שלי היא אמרה לי "גם אני נזכרת,אז מה?" וניסיתי שוב להסביר את הבעיה אבל היא סירבה להתייחס אל זה כבעיה,האם את מסכימה איתה?
    2.יש לי עוד בעיה,שאני שומע מילה שיש אותה באיזה שיר, שזה אומר כמעט כל מילה,אני ישר נזכר בשיר הזה,או מילה שמישהו בעבר אמר,אני ישר נזכר באימרה הזאת.דיברתי בצורת דיבור שאני יודע שמישהו פעם דיבר,אני יזכר בבןאדם הזה
    עשיתי קליק מהצוואר ואז ניזכרתי בבןאדם שעשה קליק מהצוואר
    וכן הלאה
    אז השאלה היא האם אתה מסכים ב1 עם הרופאה שלי,וב2 מה זאת הבעיה הזאת,והאם זיפרקסה אמורה לעזור לבעיות האלו?ועם כן זה סביר שאחרי כמעט חודשיים שאני לוקח אותה היא עדיין לא משפיעה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתי בעיות

הוספת תגובה

• שתי בעיות - תגובה

ד``ר אבי שפירא
    14/04/2013

לפי מה שתיארת לא ברור למה אתה לוקח זיפרקסה ? אולי יש עוד סימפטומים שלא תיארת . קשה לענות על שאלתך ללא בדיקה מעמיקה. אני מציע שתפנה לפסכיאטר שלך ותתיעץ אתו על הנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו