דיכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון
    לירון
    14/05/2013

שלום לד"ר .שמי לירון ואני בן 18 לפני גיוס.
    נתחיל מיזה שכל בוקר אני מתעורר עם מצב רוח נחמד מאוד.הבעיה היא שאיך שאני קם בבוקר,אין לי ממש מה לעשות בד"כ,אז אני הולך למחשב,או משחק באייפון.באותם ימים שאין לי מה לעשות מלבד מחשב ואייפון,עקב החוסר עניין שנוצר אצלי,אני מתחיל להיכנס לתחושת דיכאון.
    בימים שיש לי סידורים על הבוקר,או לסירוגין עם קמתי ושיחקתי במחשב והתחלתי לקבל מצב רוח רע ,אבל אז בצהריים הייתי צריך לצאת,אז עצם המחשבה שאני יוצא ושאני הולך להתלבש יפה וכו' מוציאה אותי מהדיכאון.ואז אני אחרי כמה זמן שוב חוזר אליו.
    הטיפולים שניסיתי:מירו 15מ"ג למשך חודשיים וחצי.ציפרלקס 20 מ"ג במשך חודש ושבוע,פבוקסיל במינון 200 מ"ג במשך חודשיים,וכרגע אני על סרוקסט כבר חודש ושבוע במינון של 40מ"ג.
    כמו כן אני גם לוקח זיפקרסה,וניסיתי דפלפט במשך חודשיים במינון 1000 מ"ג,וכרגע אני על ליטיום 600מ"ג בנוסף לסרוקסט ולזיפרקסה.
    מה אתה יכולה לייעץ לי? בתודה מראש ,לירון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון

הוספת תגובה

• לסיכום

לירון
    14/05/2013

לסיכום כשאני בעשיה מהבוקר אני נשאר במצב רוח טוב אבל כשאני מפסיק לעשות דברים אני נכנס לתחושת דיכאון .ואני לא יכול להיות כל הזמן בעשיה,ובגלל זה אני תמיד חוזר לדיכאון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו