מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאוןלירון14/05/2013
שלום לד"ר .שמי לירון ואני בן 18 לפני גיוס.
נתחיל מיזה שכל בוקר אני מתעורר עם מצב רוח נחמד מאוד.הבעיה היא שאיך שאני קם בבוקר,אין לי ממש מה לעשות בד"כ,אז אני הולך למחשב,או משחק באייפון.באותם ימים שאין לי מה לעשות מלבד מחשב ואייפון,עקב החוסר עניין שנוצר אצלי,אני מתחיל להיכנס לתחושת דיכאון.
בימים שיש לי סידורים על הבוקר,או לסירוגין עם קמתי ושיחקתי במחשב והתחלתי לקבל מצב רוח רע ,אבל אז בצהריים הייתי צריך לצאת,אז עצם המחשבה שאני יוצא ושאני הולך להתלבש יפה וכו' מוציאה אותי מהדיכאון.ואז אני אחרי כמה זמן שוב חוזר אליו.
הטיפולים שניסיתי:מירו 15מ"ג למשך חודשיים וחצי.ציפרלקס 20 מ"ג במשך חודש ושבוע,פבוקסיל במינון 200 מ"ג במשך חודשיים,וכרגע אני על סרוקסט כבר חודש ושבוע במינון של 40מ"ג.
כמו כן אני גם לוקח זיפקרסה,וניסיתי דפלפט במשך חודשיים במינון 1000 מ"ג,וכרגע אני על ליטיום 600מ"ג בנוסף לסרוקסט ולזיפרקסה.
מה אתה יכולה לייעץ לי? בתודה מראש ,לירון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסיכום
לירון14/05/2013לסיכום כשאני בעשיה מהבוקר אני נשאר במצב רוח טוב אבל כשאני מפסיק לעשות דברים אני נכנס לתחושת דיכאון .ואני לא יכול להיות כל הזמן בעשיה,ובגלל זה אני תמיד חוזר לדיכאון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התקפי חרדה קשים אצל ילדה בת 12.5 בתקופת הקורונה
עצירות לבת 7 עם הורים גרושים
אילמות סלקטיבית אצל ילדה בת 6
אימפולסיביות ואלימות סלקטיבית בגיל 8
חרדות לילד בן 13
הפרעת קשב וחצי כדור רספירדל
זיכרון (?) של השתתפות ברצח וחרדה בעקבות זאת
מרשם לתרופה מפחיתת חרדה אשמח לחוות דעת
בן 8 שרצה לדקור את המורה והילדים בכיתה היום
ערוץ הבריאות
.jpg)