לא יודע מה לעשות כבר..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודע מה לעשות כבר..
    אוז
    30/05/2013

שלום אני אוז אני בן 16 כיתה יא, בכל מיקרה מאז שאני זוכר את עצמי אנלא ישן טוב, הכוונה לוקח כמה שעות בלילה להירדם (בין2-4 לשעות) גם בימים שלא ישנתי יום שלם לפני, גם שאני ישן אני תמיד מתעורר כמה פעמים בלילה חלק מהפעמים מסיוטים וחלק מהפעמים סתם, אני גם הרבה פעמים מזיעה שאני מתעורר וגם כל היום יש לי הרגשה כבדה של עייפות אנלא יודע לתאר אותה עייפות שמתחילה בתחילת היום בשיאה ולאט לאט יורדת כאילו מרגיש שמתעורר אבל בעצם נעשה כזה יותר עייף פחות חשק לעשות משהו, לא יודע איך להסביר מקווה שהבנתה , והדבר הזה ממש מקשה אני יודע שזה פוגע בכל הדברים שאני עושה זה מוריד לי ריכוז ופשוט אין לי חשק לעשות דברים
    אומנם זה בא בתקופות כאילו תמיד אנלא ישן טוב יש תקופות שישן יותר טוב ויש תקופות שבכלל לא ישן טוב כמו עכשיו.
    בנוסף לא יודע איך קוראים לזה, אבל אני סוג של שומע קולות שוב פעם מאז שאני זוכר את עצמי כאילו זה אני מדבר עם עצמי בשנים שלוש גופים ועם עוד כמה בראש שמדברים איתי ולפעמים סתם מעיקים, פעם הייתי גם כאילו רואה קצת דמויות כאילו היה ניתן להבדיל בקלות מה אמיתי ומה אני יודע שלא אבל זה לפחות עבר לי...
    בכל מקרה 2 התופעות האלו מחרפנות אותי, ניסיתי לעשות הכל
    אני מתאמן במכון ,אני רץ, אוכל בריא אין לי מחסור בוויטמינים או מינרלים או מחלה מסויימת עשיתי בדקיות מליון פעם אנלא יודע מה לעשות כבר ניסיתי כדרוי שינה טבעיים רוגועין ניראה לי קראו לזה, בכל מיקרה זה לא באמת השפיע

אה ולא עשיתי בחיים סמים עם זה כשור ובוקשי נוגעה באלכוהול

מה ניראה לך הבעיה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודע מה לעשות כבר..

הוספת תגובה

• לא יודע מה לעשות כבר.. - תגובה

ד``ר אליהו סמואל
    02/06/2013

לאוז שלום

הלוואי ויכולתי לעזור לך במייל.
    אתה נשמע סובל - יש הרבה אפשרויות שיסבירו את מצבך ובהתאם לכך הטיפול.
    אני מקווה שתעיז ללכת לרופא אמיתי ולא רק שתפנה לעזרה אנונימית באינטרנט.
    אני מאמין שפנית לפורום מאחר ואתה מבקש לבדוק את מצבך אבל חושש לפנות לפסיכיאטר.
    ובכן אין ברירה יש לבדוק את כל האפשרויות .

בהצלחה
    ד"ר סמואל אליהו
    פסיכיאטר ילדים ונוער
    עמית במכון לפסיכואנליזה בת זמננו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו