מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה על תורשה והמשך בירוראמא לילד בן1003/04/2008
שלום!
בני, בן 9 עבר איבחון פסיכולוגי ונמצאו בעיות בבוחן המציאות, חשיבה נוקשה. לפעמים נראה שיש לו מציאות משלו וזה מתבטא באי-קבלת סמכות הורית, מאבקי שליטה בבית. פעם אחד הוא דיבר על על עצמו כבעל כוחות-על ויכולת השפעה גבוהה על סובבים אותו, אך בשיחה אחרת עם ילדה מבית הספר דיבר באופן מציאותי גם לגבי עלצמו.
אני חייבת לציין שהילד אינטלגנטי מאוד (מעל הממוצע), חברותי, פעיל בתחומי ספורט שונים, מתעניין בנושאים רבים ותמיד היה לו דמיון מפותח, התפתחות תקינה לאורך שנים.
פנינו לטיפול פסיכולוגי כי אנחנו משפחה חד-הורית ויש בעיות סמכות בבית, בעיות קשב וריכוז בבית הספר (אושר באיבחון פרטי). בעקבות הטיפול נראה כי יש שיפור גם בחשיבה. בלימודים הוא מגיע להישגים גבוהים, במיוחד כאשר זוכה ליותר תשומת לב, הוראה פרטית.
השאלה שלי, האם יש מקום לדאגה ולהמשך איבחון וטיפול פסיכיאטרי. הדאגה העיקרית שלי-יש לנו הסטוריה משפחתית של מחלת נפש (בן-דוד שלי), אך זה מקרה יחיד.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איבחון פסכיאטרי מקיף
ד``ר אבי שפירא03/04/2008בהחלט יש מקום לבצע איבחון פסכיאטרי מקיף כדי לשלול הפרעה נפשית אחרת מאשר הפרעת קשב וריכוז. אני מציע שתפנו בהקדם לפסכיאטר ילדים באמצעות קופת החולים שלכם או באופן פרטי. בברכה אבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התקפי חרדה קשים אצל ילדה בת 12.5 בתקופת הקורונה
עצירות לבת 7 עם הורים גרושים
אילמות סלקטיבית אצל ילדה בת 6
אימפולסיביות ואלימות סלקטיבית בגיל 8
חרדות לילד בן 13
הפרעת קשב וחצי כדור רספירדל
זיכרון (?) של השתתפות ברצח וחרדה בעקבות זאת
מרשם לתרופה מפחיתת חרדה אשמח לחוות דעת
בן 8 שרצה לדקור את המורה והילדים בכיתה היום
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)