בעיה...אשמח לעזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה...אשמח לעזרה
    אנונימית
    09/02/2014

כשאני חולה אני מרגישה הזיות...לא סיפרתי לאף אחד על זה חוץ מאבי.
    לא הלכתי לאבחן כי אני לא רוצה..פתאום אבל אני מררגישה צורך לדעת האם זה משהו רציני.
    בת 16,עכשיו בפעם הראשונה שזה קרה לי פשוט לא הרגשתי טוב ואז הרגשתי כאילו יש המון אנשים שמדברים סביבי וצועקים...ניסית לדבר עם אבי בתוך הסיטואציה אבל לא הצלחתי לשמוע אותו,פשוט לא הייתי איתו.
    מה אתם חושבים שזה יכול להיות..ככה כאבחנה כללית לאיזה כיוון זה יכול ללכת?
    חשוב לציין שזה קורה לי רק שיש לי חום ואני חולה..ואני לא לוקחת שום תרופות שעלולת לגרום לכך.
    הפעם הראשונה הייתה בגיל 12.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה...אשמח לעזרה

הוספת תגובה

• מסר מעודד

שמוליק
    10/02/2014

שלום לך.

אינני רופא, ולכן אינני יכול לתת תשובה מדוייקת, אבל אני משוכנע שצריך להעביר מסר מעודד.

מי שהוזה הזיות ומודע לכך שמדובר בהזיות, אז מצבו טוב. במחלות נפש קשות כסכיזופרניה, נדמה שההזיות הן אמת מוחלטת.

בנוסף לכך, ציינת שזה קורה רק כאשר את חולה, אז בכלל...

אם ההזיות האלה אינן גורמות לך לסבל, אז בכלל לא ניתן להגדיר את ההזיות האלו אפילו לא כהפרעה נפשית.

גם אותי זה מסקרן לראות את התשובה הרישמית של רופאי הפורום, מה יכול להיות הגורם לכך.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה...אשמח לעזרה - תגובה

ד``ר אליהו סמואל
    04/03/2014

לאנונימית שלום

תופעת הזיות חום אינה נדירה. היא שכיחה בגיל הילדות הרכה . לרוב אנו פונים לרוב הילדים לבדוק את נסיבות המחלה. כדוגמה למחלת הנשיקה נטיה כזאת. ויש עוד כמה זיהומים.

יש להתיעץ עם רופא הילדים ורצוי עם נוירולוג ילדים.

בהצלחה
    דר סמואל אליהו
    פסיכיאטר ילדים ונוער
    עמית במכון לפסיכואנליזה בת זמננו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו