סרוקואל ל bdd

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרוקואל ל bdd
    נועה
    26/02/2014

שלום רב
    בני בן ה-12, היה ילד רגיל, פעלן, חברותי ותלמיד טוב.
    השנה, במעבר לחטיבה הוא החל להסתגר בבית לטעון שהוא מכוער ומעוות. באבחנה פסיכיאטרית קיים bdd וחשד ל ocd

הוא קיבל רספירדל, במשך חודש לא הלך לבית הספר, הייתה הטבה, ולפני שבוע החל לצאת מהבית, אם כי אכל המון והיה ערני.

ביום רביעי שעבר, פנינו לרופא אחר, הוא רשם לו סרוקואל, מזה שבוע מקבל 25 מ"ג, הפסקנו רספירדל.

הילד חזר לנקודת ההתחלה, מסרב שיביטו בו, מרגיש מעוות, מסוגר, לא יוצא מהבית.

יש טיפול פסיכולוגי + חונך טיפולי.

השאלה שלי: אינני מוצאת בשום מקום באינטרנט, שזה הטיפול המתאים להפרעות הללו, אני דואגת מאוד.
    כמו כן אינני מוצאת באינטרנט שילד מקבל טיפול כזה (מלבד אוטיסטים)

לתשובתכם אודה מאוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרוקואל ל bdd

הוספת תגובה

• זה יכול להיות

שמוליק
    26/02/2014

שלום נועה.

אינני רופא.

ריספרדל וסרוקוול הן תרופות אנטי-פסיכוטיות, ובאמת, הן ניתנות בעיקר לסכיזופרניים, ולא ל O.C.D. אבל עם זאת, ישנם מקרים שבהם תרופה אנטי-פסיכוטית יעילה גם ל O.C.D.

אני זוכר במפורש שבאחד הדיונים בפורום של המבוגרים, הייתה תגובה שאומרת במפורש שסרוקוול יכולה להיות יעילה במקרים מסויימים גם נגד דיכאון.

עד כמה באמת התרופות האלו יעילות ל O.C.D., על זה הרופאים של הפורום ישמחו לענות, אבל טיפול ב O.C.D. באמצעות תרופות אנטי-פסיכוטיות אפשרי.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרוקואל ל bdd - תגובה

ד``ר אליהו סמואל
    26/02/2014

מדובר בתרופה חדשה יחסית . עם פחות תופעות לוואי מסוג הריפוד. כנראה שיש להעלות מינון המינון נמוך מאוד. יש לסמוך על הרופא. זה הדבר הכי מהותי שאני יכול להציע. להבנתי הוא יודע את מלאכתו.

רפואה שלמה דר סמואל אליהו
    פסיכיאטר ילדים ונוער

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו