נכדי בן 8

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נכדי בן 8
    אני
    22/04/2014

שלום רב
    נכדי בן 8 מאובחן כבעל רגישות גבוהה ואי יכולת להתמודד בזמן כעס.
    דבר נוסף המשמעותי לדעתי הוא עושה את צרכיו במכנסיו. אינו נירגש מזה. אין לו תשובה על כך .וזה קורה לעיתים קרובות בכל סיטואציה. יכול להיות טיול בטבע ויכול להיות בכל מקום אחר. הוא ילד מאוד יצירתי בעל חוש עם ראיה מרחבית אוהב אומנות . חיבה מיוחדת לרובי פלסטיק שיורים כדורי ספוג. לא יודעת אם זה לעיניין אבל אני שמתי לב לכך.
    נו סבתא.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נכדי בן 8

הוספת תגובה

• נכדי בן 8 - תגובה

ד``ר אבי שפירא
    22/04/2014

סבתא יקרה האם ידוע לך אם הילד עבר איבחון ? האם הוא מטופל ? האם יש לך שיחות פתוחות עם הבן או הבת שלך ? קשה לתת המלצה על פי מה שכתבת חשוב להכיר את המשפחה ואת הילד ולהמליץ על הטיפול המתאים ביותר. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה מהבת של הסבתא, האמא של הנכד..

טל בן שמחון
    22/04/2014

לשאלתך, יש בינינו פתיחות, אני אוסיף עוד פרטים.
    בני מטופל במשך כ -15 מפגשים אצל פסיכולוגית התפתחותית, שטוענת שאין לו בעית קשב או לקות כלשהיא (היא לא עשתה אבחון). התקפי הזעם פחתו. הוא גם מטופל בשיטת ורדי, ונראה שיפור ניכר ביכולת ובאומץ שלו לעשות דברים שלא עשה לפני. בעיית הצרכים במכנסיים לא הועלתה מכיוון שהיא בעיית עבר רחוק (גיל 4-5). ב-3 שבועות האחרונים בילינו בטיול משפחתי, לאורך הטיול הוא עשה כ-8 פעמים את הצרכים במכנסיים, בסיטואציות שונות, לפעמים באמת אין שרותים נגישים ולפעמים יש. הוא לא מספר עד שאנחנו מזהים. היחס שלנו השתנה מכעס לטיפול בו והחלפה עד שבפעם האחרונה כשלא היו לנו בגדים להחלפה התייחסנו באדישות. בטיפול הבא נעלה את הבעיה הזו.
    תודה, אמא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה מהבת של הסבתא, האמא של הנכד.. - תגובה

ד``ר אבי שפירא
    22/04/2014

מצויין שאתם בטיפול אך תתייעצו עם הפסיכולוגית אם לא כדאי לבצע איבחון מקיף כדי למקד יותר את הבעיות והקשיים. לפעמים איבחון אצל פסכיאטר ילדים נותן תמונה רחבה גם רפואית וגם פסיכולוגית והיבטים נוספים לטיפול בילד . לדעתי כדאי לשקול זאת עם הפסיכולוגית המטפלת. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אני
    23/04/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו