הפרעת התנהגות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעת התנהגות
    אור
    28/04/2014

אני אם חד הורית ל-2 בנים. בני בן ה-12.5 חווה את הגירושין בצורה מאוד קשה. מגיל שלוש יש לו התפרצויות זעם וחוסר שקט. ניסיתי מספר טיפולים כשהיה קטן אך ב4 שנים האחרונות מסרב לקבל טיפול ואני מקבלת את הטיפול לבד.0הדרכה,פסיכולוג)
    בני מתפרץ הן מילולית והן פיזית עלי ועל אחיו הקטן (יש לציין שהתפרצויות אלו בבית בלבד). הוא בוכה הרבה טוען שהוא מכוער הדימוי העצמי שלו נמוך דיי מבודד מהחברה בעקבות בעיות חברתיות.
    לפני כשנה פניתי לפסיכיאטר (לבד מאחר והוא לא מוכן לשתף פעולה) תיארתי לו את מצב התפרצויות: קללות אלימות קשה המפנות בעיקר אלי, צרחות, זריקת חפצים. לטענת הפסיכיאטר מדובר בגובלת אך יחד עם זאת נתן לי כדור בשם אלפרליד 0.5 מ"ג. לאחר לבטים קשים החלטתי בעקבות התפרצות קשה לתת לו את חצי כדור(בעקבות בדיקת של פורום רפואי הבנתי שהכדור חזק מדי). מיד לאחר חצי שעה בערך הוא נרגע וטען שהוא עייף וחלש ודיבר בטונים נמוכים והסביר כמה רע לו וקשה לו
    שאלותי הם:
    1. האם כדור זה מתאים לילים (הוא שוקל 53 ק"ג)
    2. האם ניתן ליטול כדור רק בימים שיש קושי של התפרצות או שחייב רצף יום יומי?
    3. האם יש כדור אחר שיש לו פחות תופעות מאלו שכתוב באלון הרפואי ולא ממכר או יוצר תלות כאשר מפסיקים אותו(מאחר והרופא אמר רק לחודש ימים)
    4. איזה טיפול הייתם ממליצים?
    אשמח לתושבתכם המהירה אני ממש עובדת עצות

תודה מראש,
    אמא המיואשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעת התנהגות

הוספת תגובה

• הפרעת התנהגות - תגובה

ד``ר אבי שפירא
    29/04/2014

לא ברור לי מדוע קיבלתם טיפול בקסנקס ? חשוב לחזור לפסכיאטר ולדבר אתו. לא ניתן להמליץ על תרופות באינטרנט ובודאי מבלי לבדוק את הילד. יכול להיות שהוא צריך תרופות לויסות התנהגות ולא תרופה לחרדה כפי שהוא קיבל. אבל חשוב לחזור בהקדם לפסכיאטר בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו