חלומות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלומות
    לירון
    28/05/2014

אני בן 18 ,ככה שאני יודע שזה גבולי לפורום הזה,אבל בקושי עונים בפורום מבוגרים ואני גם מרגיש עדיין ילד ..

האם יכול להיות מצב בוא בן אדם חולם אך הוא לא ישן ? קורה לי שאני מרגיש שאני במהלך כל הלילה חולם וחולם ,אבל לא ישן .אני כאילו ער .
    אם לא הייתי חולם והיו שואלים אותי ,"ישנת הלילה"? ,הייתי אומר לא ..לא ישנתי .
    אבל היה חלום ממש ארוך ,ובאיזה שהוא שלב באמצע הלילה ,עליתי על זה שזה רק חלום ,כי התעוררתי מתוך החלום ,ואז סגרתי עיניים והמשכתי לחלום את החלום,ככה כמה פעמים
    ,איכשהוא הערתי את עצמי עד כדי פקיחת עיניים,וחזרתי אחר כך "לישון" ולחלום

ורבע אנטומינה לוקחים רק בלילה?(עוד לא התחלתי) או שאפשר גם ביום עם רוצים להתנתק מהסבל ולישון ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלומות

הוספת תגובה

• שאלה שניה

לירון
    30/05/2014

אני נוטל פרנט בנוסף,ונאמרלי שבנוסף אסור מוצרי חלב.
    יש כל מיני מרגרינות ,עוגות לבנות וכו' שיש בהם "חומרים מתחלבים" ,האם חל איסור על אכילה שלהם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה שניה - תגובה

ד``ר אליהו סמואל
    01/06/2014

לירון שלום

התלונה שלך נוגעת באיכות שינה.
    ההפרעה המיוחסת יכולה להקשר להפרעה היסודית שלך או לתרופת שאתה נוטל.
    איני מעז להציע על שינוי הדבר עדין ורצוי להתייעץ עם הרופא שלך

בהצלחה
    ד"ר סמואל אליהו
    פסיכיאטר ילדים ונוער
    עמית במכון לפסיכואנליזה בת זמננו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו