פריזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריזמה
    מיכל
    21/12/2014

שלום בתי מטופלת בפריזמה חצי כדור כל יום בגלל חרדות .היא קיבלה צו ראשון וביקשו בדיקת שתן האם זה יכול להעיד על הכדורים שהיא מקבלת ולהבות לה בעיה לגיוס היא מאוד דואגת שלא יגייסו אותה לצבא האם רצוי להפסיק את הטיפול של הכדורים בהדרגה לפני בדיקת שתן או עדיף להמשיך לקחת כרגיל חצי כדור כל יום אשמח לקבל תשובה תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריזמה

הוספת תגובה

• להרגיע

שמוליק
    23/12/2014

שלום מיכל.

אינני רופא.

אני בטוח שצריך להרגיע.

אינני יודע האם ניתן לגלות בבדיקת שתן שביתך לוקחת כדורים, אבל ברור לי שמדובר במהומה רבה על לא דבר.

אי כשירות על סעיף נפשי צריך לתת רק למישהו שאינו אחראי, כלומר שלמישהו שיש לו בעייה נפשית והוא איננו מודע לה או שהוא מודע לה אבל איננו מטפל בה.

מי שיש לו בעייה והוא אחראי ומטפל בה כראוי - הדבר האחרון שצריך לעשות לו זה לתת לו אי כשירות.

נטילת התרופה מעידה על כך שביתך אחראית ומטפלת בבעייה, ואדרבא, זה יתרון ולא חיסרון.

בכל אופן, גם אם ניתן לגלות על סמך בדיקת השתן משהו (אםן כבר אז אולי לחשוש יותר מראיון אישי), ואם יגלו, אז ניתן להתגבר על הבעייה באמצעות חוות דעת של המטפל שבוודאי מכיר אותה יותר מכל גורם צבאי שאין ברשותו משאבים מספיקים של זמן כדי לעמוד על חומרת הבעייה ויעדיף שלא לקחת אחריות, וחוות הדעת הזו אמורה לעזור לביתך להתגבר על כל המכשולים.

אני מאחל לך ולביתך הצלחה.
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריזמה - תגובה

ד``ר אבי שפירא
    08/01/2015

לא להפסיק כדורים בלי התייעצות עם פסכיאטר. בשתן לא בודקים פריזמה. בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו