בן 3 וקצת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 3 וקצת
    מילה
    24/12/2014

שלום
    שאלה לגבי בן 3 וקצת. מפחד מדברים מוזרים (נשים עם כיסוי ראש, אהיל שטיפה זז ברוח, שקית שעפה ברחוב, אנשים שלא מכיר במעלית, כדור שמתגלגל אליו במהירות, מפחד מבובות של אנשים ואוהב רק בובות של חיות ). זה לא קורה לעיתים קרובות אבל כשקורה זה מוזר. מדבר על עצמו בגוף שלישי חלק ניכר מהזמן. רוצה להיות תמיד חיה במשחק דמיוני ולא אוהב משחקי תפקידים. כן מביע רגשות בצורה מדויקת ומתאימה. כן מבין פרצופים. כן מביע אהבה לאחרים. רוב הזמן משחק לבד בגן.
    האם מצריך בדיקה מעמיקה יותר? תודה לעונים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 3 וקצת

הוספת תגובה

• תגובה

שמוליק
    25/12/2014

שלום מילה.

אינני רופא.

בעין שאיננה מקצועית - אינני רואה הכרעה ברורה. יכול להיות שהרופאים שבוודאי יש להם הרבה יותר ידע ונסיון ממני יכולים להכריע בדבר. תחושת הבטן שלי היא שהם יגידו שצריך לעשות הערכה מקיפה יותר ושאי אפשר לענות דרך האינטרנט.

אני רק רוצה להעיר הערה שנראית לי חשובה:

הרבה פעמים צריך להרגיע את ההורים הרבה יותר מאשר לטפל בילד. טיפול בילד כולל גם הדרכה של ההורים. יכול להיות מצב כזה שאין שום בעייה אבל כדאי ללכת לאיש מקצוע כדי להירגע.

כמובן שיכולים להיות גם מצבים מורכבים יותר שדורשים גם טיפול בילד וגם הרגעה והדרכה של ההורים, ולכן, אם יש לך ספקות ועל פי ההרגשה הסובייקטיבית שלך תרגישי בנוח יותר לבדוק את העניין יותר לעומק - כדאי לעשות את זה.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

ד``ר אבי שפירא
    08/01/2015

בהחלט מסכים חשוב לבצע הערכה מקיפה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו