מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מסמיק מכל דבר . בבקשה תעזור לייניב22/05/2015
אני בן 17 סובל מהסמקה בכל הפנים בכל פעם שפונים אליי ובעיקר שחם לי אז זה קורה יותר וזה מקשה עליי מאוד בלימודים ולהיות בחברה והלכתי לפסיכיאטרית בחדרה ודיברתי איתה על הבעיה ואז היא הביאה לי מרשם לכדורים שקורים להם פריזמה היא אמרה לי כל בוקר לקחת חצי כדור של 20 mg ואני בספק אם זה יעזור לי ואם אתה חושב שזה כן יעזור . כמה זמן עד שזה מתחיל להשפיע על הבעיה שלי . ואם זה לא עוזר אז על איזה כדורים אתה ממליץ לי לקחת . אני ממש חייב עזרה כי זאת תקופה של בגרויות ונורא קשה ללמוד במצב שלי ואני חייב את עזרתך תנסה לעשות מאמץ בשבילי . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסמיק מכל דבר . בבקשה תעזור לי - תגובה
ד``ר אליהו סמואל25/05/2015ליניב שלום
מדובר בתלונה שמי שמטפל בה הוא מומחה לכלי דם.
אני מציע שתפנה לרופא משפחה... ילדים?
והוא יפנה אותך. תלונה דומה יש לנשים בתקופת המעבר, שם לרוב המטפל הוא גניקולוג.
שם מדובר בגלי חום והסמקה.
יתכן ויש לך גם דיכאון, את זה יכולה הפסיכאטרית לומר.
בהצלחה
ד"ר סמואל אליהו
פסיכיאטר ילדים ונוער
עמית במכון לפסיכואנליזה בת זמננו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התקפי חרדה קשים אצל ילדה בת 12.5 בתקופת הקורונה
עצירות לבת 7 עם הורים גרושים
אילמות סלקטיבית אצל ילדה בת 6
אימפולסיביות ואלימות סלקטיבית בגיל 8
חרדות לילד בן 13
הפרעת קשב וחצי כדור רספירדל
זיכרון (?) של השתתפות ברצח וחרדה בעקבות זאת
מרשם לתרופה מפחיתת חרדה אשמח לחוות דעת
בן 8 שרצה לדקור את המורה והילדים בכיתה היום
ערוץ הבריאות
.jpg)