תעזרוו ליי בבקשההה!!!!!!!!!!!!!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תעזרוו ליי בבקשההה!!!!!!!!!!!!!!!!!
    חסוי!
    12/05/2008

שלום שמי דריה ואני בת 14
    יש לי בעיה עם אמא שלי...!!!!!!!!!!!!!!!
    אין לי אף פעם זמן איתה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    היא באה מהעבודה כל יום ב 5-6 ולפעמים ב8-9 ואז היא מייד הולכת למחשב!!!!!!!!!!!!! מחפשת מישהו באתרי היכרויות!! והיא רשומה באתרים האלה יותר מחצי שנה ועדיין אין כלום! (אבא שלי לפחות גר קרוב אליי עם חברה שלו ויש להם בת) אז אמא שלי יושבת כל הערב במחשב... ואזז.. סוףף סוףף תפסתי אותה ויש לי רק כמה רגעים לדבר איתה פתאום מתקשר הפלאפון וזה מישהו מהאתר או שזאת החברה הכי טובה שלה . והיא מדברת עם כל אחד ש-ע-ו-ת בטלפון ש-ע-ו-ת
    ואז למשל ב- 10 בערב.. כמה דקות לפני שאני הולכת לישון... היא אומרת לי "מחר, דריה אני מבטיחה לך שאני לא אלך למחשב ואני מבטיחה לסגור את הפלאפון" ומה קורא ליום למחרת וליום שאחרי וליום שאחרי אחרי?? היא עדיין במחשב.. ובטלפון!!! והיא אומרת לי גם לא להפריע לה כשהיא במחשב.!! למרות שהמחשב בחדר שלי!!! על השולחן שלי! אז בזמן שהיא באתרי ההכרויות אני בחדר שלי מחקה לכל שניה שהיא תפסיק להיות במחשב .. אפילו רק לקום לעשות קפה או משהו.. כך יהיה לי 2 דקות לדבר איתה.. אני לא אומרת שעכשיו היא לא תחפש לעצמה מישהו.. (אבא בשבילי) ואני בכלל חושבת למה אמא שלי נפרדה מאבא שלי??? ככה לא היו הצרות האלו..
    אבל לפעמים כשיש לה חופש יום אחד מהעבודה היא הולכת איתי לקניון ולבלות וללכת לחברה הכי טובה שלה שאני בכלל לא רוצה!! כי יש לחברתה ילד בן 9 והוא כל כך מעצבן!! ואני בכל התרגלתי כל החיים שלי להיות לבד בלי אחים וזה.. ואני לא רוצה ללכת והיא מכריחה אותי.. ואומרת שלא נעים לה מהחברה הכי טובה שלה... תעזרו לי בבקשההה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קשר אם בת

אבי שפירא
    15/05/2008

שלום דריה,
    נראה לי שקשה לאמך לראות את הצרכים הרגשיים שלך. יכול בהחלט להיות שגם לאמך לא קל והיא במצוקה בעצמה. תציעי לה ללכת ליעוץ משותף בכדי לפתור בעיות משותפות ואני מקווה שהיא תסכים לכך. בהצלחה אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

חסוי!
    20/05/2008

!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו