הפרעות קשב וריכוז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות קשב וריכוז
    שמוליק
    02/05/2016

שלום לרופאים.

שמעתי מכמה אנשי חינוך שטוענים שילדים עם הפרעות קשב וריכוז - פשוט לא מתאים להם ללמוד במסגרות הקיימות; יותר מתאים להם להתעסק עם עבודות כפיים, וחוק חינוך חובה שמחייב אותם ללכת לבית הספר - אינו מיטיב איתם, ומוטב היה לתת להם להתעסק עם עבודות כפיים.

ישנה גם כתבה הטוענת שלוחמים עם בעייות קשב וריכוז רגישים יותר לתזוזות בשדה הקרב, ולכן הם יכולים להיות לוחמים טובים יותר.

אני מניח שאי אפשר לומר את הדברים באופן סוחף וגורף, אבל אני מניח שינו אחוז ניכר בבעלי הפרעות קשב וריכוז שהדברים נכונים לגבם.

כיוון שהתמודדות עם הפרעות קשב וריכוז, הוא תחום שייך לפסיכיאטריה של הילד והמתבגר - אני מעוניין לשמוע את דעתם של המומחים.

תודה,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות קשב וריכוז

הוספת תגובה

• הפרעות קשב וריכוז - תגובה

ד``ר אליהו סמואל
    03/05/2016

לשמוליק שלום

אין הדברים שאתה כותב בבחינת רעיונות גורפים.
    הם יותר אגדות אורבניות.
    הדברים נכונים אצל חלק מהילדים וגם אצל ילדים שאין להם בעיות.

לצערי בעולם האינטרנט יש גם כתבות מפוקפקות וגם מזיקות. וכמו בכל רעיון מועיל יש בו גם את השוליים המזיקים. והרעיונות שהצגת אינם מחזיקים ברכה.

ד"ר סמואל אליהו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו