האם נכון או לא נכון לנו להתערב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם נכון או לא נכון לנו להתערב
    אפרת
    17/04/2017

שלום רב, ביתי בת 19 חזרה להיות בקשר עם חבר שלה לשעבר...לפני כשנתים וחצי יצאו כ4 חודשים הפרידה בינהם היתה לאור זה שביתי גילתה שהוא חידש את הקשר עם חברתו לשעבר עוד באותו הזמן שהם היו יחד (שאיתה יצא שנה וחצי))הוא חזר לזוגיות עם חברתו....ביתי מאוד נפגעה מהעיניין ..לאחרונה ביתי והוא חזרו להיות בקשר הוא התנצל על מה שעשה לה ולאחרונה הקשר בינהם מתהדק לכיוון חזרה לזוגיות...אני ובעלי מאוד לא מרוצים מהנושא, מה גם שבזמנו ביתי מאוד בכתה ונפגעה ממנו קשות וגם דיברה שהיא לא רוצה לראות אותו יותר ...אומנם עברו שנתיים וחצי האם היא צריכה לשכוח מהפגיעה? האם אכן הוא לא יפגע בה שוב? האם עלינו למנוע את החזרה של ביתי אליו? אתמול בעלי אמר לה חד משמעית שהוא לא רוצה לראות אותו מתקרב אלינו הביתה בכלל...(לבעלי מאוד קשה לסלוח לו על הבגידה / פגיעה בביתנו)מה נכון לנו לעשות אנחנו פוחדים שהיא תפגע שוב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה לעשות

ד``ר אליהו סמואל
    19/04/2017

לאפרת שלום

אני מבין את דאגתכם - היא הורית.

אבל, בגיל זה היכולת להתערב גם בדברים הנראים לכאורה ראויים מוגבלת. עצתי לא להתערב במישור הבגידה והקשר אלא במישור היותר רחב והלא ישיר לסוגיה. וכך לבחון להיכן נושבת הרוח ועד כמה היא מוכנה לשמוע ולשתף.
    אני בטוח שדפוס החלטותיה אינו רק במישור הקשר הזוגי המתואר , אלא גם בתחומים אחרים. וכמובן להציע לה פניה לטיפול במידה ויתגלה הסדק של המצוקה והכישלון , כי יהיה לה קל יותר לדבר על ההתלבטות עם איש זר מזה של הוריה .

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו