לספר או לא לספר לאחות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לספר או לא לספר לאחות?
    אורטל
    22/04/2017

שלום, ביתי בת 19 עברה הפלה לפני 8 חודשים, גילי זאת לבד . שכחה לקחת גלולה ונכנסה להריון אני זו שלקחתי אותה לרופא להתאים גלולות)כל החברות שלה יודעו מעניין ההפלה והם אלו שתמכו בה, כשנודע לנו אחרי חודשיים בעלי ואני תמכנו בה מאוד אמרה שלא סיפרה כי לא רצתה לאכזב אותנו.
    העיניין הוא-יש לנו עוד 2 ילדים בבית, אחות בת 21 ואח בן 16, הם לא יודעים. בעלי ואני רוצים שביתי תספר לאחותה ושלא תסתיר את זה ממנה. כי לא יכול להיות שכל הסביבה יודעת ואחותה לו. ביתי חוששת לספר לה בגלל שאחותה תשפוט ותבקר אותה ומה גם שלאחותה אין שום ניסיון מיני ולא זוגי. מה הדבר הנכון לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לספר או לא לספר לאחות?

הוספת תגובה

• האם לספר או לא ?

ד``ר אליהו סמואל
    23/04/2017

לאורטל שלום

אין לכך תשובה חד שמעית.

הנערה בוגרת - והיא מחליטה על חייה ועל עולמה האישי. ויש לכבד זאת. וביחס לאחותה היא לבטח תדע מתי לשתף אותה.
    אני מציע וללא קשר לשאלת ההודעה לאחות, כי היה חיוני שביתך תעבור התערבות פסיכולוגית קצרה או ארוכה יותר כדי לעבד את האירוע. מדובר בחוויה טרואמטית ורצוי להנמיך את גובה הלהבות או גודל הצלקת. וככל שהדבר יהיה מוקדם יותר כך יוטב.
    לדעתי לאחר שתעבד את האירוע היה לה יותר קל להחליט.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו