הסברת גירושין לילדה בת 3.5

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסברת גירושין לילדה בת 3.5
    שיי
    22/04/2017

אני פרוד מס חודשים.יש לי בת אחת. פרודתי סילקה אותי מהבית ומאז דצמבר אני גר בבית אחי.מאז העזיבה זכיתי לראות את ביתי בממוצע פעמיים בשבוע.בחודש האחרון פרודתי עם גחמה שלא אראה את הילדה.לא ראיתי אותה על חודש ובינתיים יש החלטה כלשהי שאראה את ביתי כל סוף שבוע ליום שלם.הילדה כבר מבינה שאבא לא גר בבית.אחרי חודש שלא ראיתי אותה אמרתי לה שהייתי בעבודה.וכך כל פרידה מימנה זו הליכה לעבודה.האם זה נכון? האם להגיד את האמת? הילדה פוחדת מחושך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסברת גירושין לילדה בת 3.5

הוספת תגובה

• גירושין וכיצד להסביר

ד``ר אליהו סמואל
    23/04/2017

לשי שלום

יש לך את כל הזכות לרואת את ביתך. התנאים יקבעו דרך גורמי הרווחה או עורכי הדין.
    רצוי לא להעמיס על הילדה פרשנות על נסיבות האירוע ובוודאי לא לדבר בגנות האם. כל הסתה רק תחבל בקשר ובבת.
    יש בשוק מספיק ספרים בהם סיפורי ילדים תואמי גיל המדברים על פירוד הורים. אפשר לפנות לחנות ספרים גדולה ולהתיעץ.
    הילדה צריכה להבין שלא נעלמת .. ושאתה ממשיך להיות אביה לכל החיים. וזאת המציאות.
    יש לבצע את ההסבר בהדרגה ובעיקר כאשר הילדה קשובה ושואלת על כך. רצוי לא לשקר.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו