מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סמכות לא תמיד שליאורית02/05/2017
היי בני בן ארבע ילד מקסים וממש ממושמע. אפילו קצת חסר ביטחון ,זהיר ואם מעירים לו הוא מפסיק ישר. אני ואחותי כשנפגשות בני ובנה בן חמש משחקים. מה שמפריד לי הוא אם הם רבים היא ישר מדברת בסמכות לשניהם. אני לא יודעת אבל איפשהו מעדיפה שתעיר לילדה שלה ,כל אחת פונה לבנה. פשוט שמתי לב שבני מרגיש ממנה בר סמכה ומתייחס לתגובות שלה ( יצרה תחושה שהיא סמכות גם עליו) לדוגמה נכנס לחדר שישבנו והסתכל לראות אם אומרת משהו. ואיפשהו הסמכות שלי נעלמת .מדוע זה מפריע לי? מה בריא להתנהג? כי שהשניים לדוגמה עושים משהו שאסור אני מעירה לבני ( היא לידי מוזמנת להעיר לבנה)אשמח להארה כיצד מתמודדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סמכות לא שלי
ד``ר אליהו סמואל04/05/2017לאורית שלום
ראשית יש להכיר בשורשי הבעיה. כל עוד חסרה התובנה לשורשי הבעיה הפתרון ימצא לוקה כי הוא יהיה במידה רבה טכני.
אין ספק שהשורשים מקורם בתקופת ילדותכם. היחסים שלכם בילדות משתחזרים היום דרך ילדכם. בכל אדם שוכן הילד הקטן החש ומרגיש ומדבר מגרונו גם כמבוגר. זאת במיוחד במפגש עם ילדיהם.
תובנה לגיל הינקות והקשר לאחותך וטיבו - יכול לאפשר לך לגייס תגובות אפשריות ויצירתיות. את צריכה להפנים את הרעיון שלמרות התגובות הספונטניות כיום הקשר ביניכם חדש ואין הוא חזרה על ינקותכם .
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התקפי חרדה קשים אצל ילדה בת 12.5 בתקופת הקורונה
עצירות לבת 7 עם הורים גרושים
אילמות סלקטיבית אצל ילדה בת 6
אימפולסיביות ואלימות סלקטיבית בגיל 8
חרדות לילד בן 13
הפרעת קשב וחצי כדור רספירדל
זיכרון (?) של השתתפות ברצח וחרדה בעקבות זאת
מרשם לתרופה מפחיתת חרדה אשמח לחוות דעת
בן 8 שרצה לדקור את המורה והילדים בכיתה היום
ערוץ הבריאות
.jpg)