חוסר רגישות של ילדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר רגישות של ילדה
    שרית
    01/06/2017

הבת שלי, בת ה-6, בדרך כלל מאוד רגישה לאנשים סביבה ומאוד אמפטית. קרה מקרה בשבוע שעבר שחברה שלי, אישה עגונה, ושתי הבנות שלה אספו אותה למגרש המשחקים ובדרך הבת שלי שרה להן "אין לכן אבא אין לכן אבא". זו פעם ראשונה שאני שומעת על דבר כזה שהיא עשתה, וכמו שכתבתי קודם, זה מאוד לא מתאים לה. כמובן שהסברתי לה שיש הרבה אנשים שאין להם הורה ושזה לא נושא לצחוק או ללעג, אבל הייתי רוצה לדעת ממה דבר כזה נובע ואיך אני יכולה לדבר לליבה שלא יקרה עוד דברים כאלה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר רגישות של ילדה

הוספת תגובה

• חוסר רגישות האמנם

ד``ר אליהו סמואל
    02/06/2017

שרית

איני בטוח שזאת בעיקר חוסר רגישות. אני מניח שהדבר נובע מחרדות ביתך להעלמות האב שלה. וזה עניין שכיח בגיל זה.
    יש להסביר באופן חנוכי לביתך על מבנה משפחה שהוא לא בהכרח אמא אבא ילדים ויש וריאציות שונות. בבית הספר ובגן מסבירים זאת אולם יש ילדים המתעסקים בסוגיה מסיבות שונות ובעיקר מחרדות על מבנה המשפחה שלהם.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו