מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שתיי בנות האחת שונה מהאחרתאמא24/06/2017
שלום רב
יש לי 3 ילדים הבעיה עם שתיי הבנות אחת בת 25 השנייה בת 23 הגדולה חושבת שמותר לה הכל אם הקטנה קונה משהו חדש או אפילו אני היא מרשה לעצמה לחדש מבלי לשאול אפילו היא מציבה עובדה לגביי הרכב של המשפחה היא לוקחת וזהו היא לוקחת דברים ששייכים לאחרים מבלי לשאול מותר לה היא קונה משהו מציבה עובדה תשלמו לי אם נכנסים לחנות לקנות לאחד מבניי המשפחה בגדים בסופו של דבר היא יוצאת עם בגדים לעצמה ולמי שצריך באמת לא קונים ובנוסף מעמידה אותנו באי נעימות בקופה תשלמו זה כבר הפך להיות מעצבן ומעיק
אנחנו כבר לא יודעים איך להתנהג אליה ואיך להתמודד היא עובדת בשתיי עבודות אבל צריכה לשלם קנס מאוד כבד שהפרה חוזה עם הצבא לקבע ולכן כל הכסף שלה הולך לקנס מצד אחד אני מבינה מצד שני יש לה גם מותרות והרבה וכשמעירים לה היא פותחת פה גורה סליחה על הביטוי כולם פוחדים להעיר לה אבל כשהיא יוצאת הקטנה כועסת כי בדיוק תכננה ללבוש מה שקנתה והיא לקחה אני כועסת שהעמידה אותי במצב לא נעים וכל מה שהיה לי בארנק לקחה וז היא מרוצה וכולם בבית כועסים
מה עושים????
אנא עזרתכם בעיניין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתי בנות שונות
ד``ר אליהו סמואל26/06/2017לאמא שלום
עבורך הן עדיין ילדות אבל עבורנו הן בוגרות וגדולות.
הפורום שייך לילדים ונוער.
בגיל זה יכולת ההורים לשנות התנהגות ילדיהם די צרה ומועטת.
אולי שווה לפנות לפורום של מבוגרים יותר.
צר לי.
אולי אם תניחי להם -החיים ילמדו אותם ויתבגרו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התקפי חרדה קשים אצל ילדה בת 12.5 בתקופת הקורונה
עצירות לבת 7 עם הורים גרושים
אילמות סלקטיבית אצל ילדה בת 6
אימפולסיביות ואלימות סלקטיבית בגיל 8
חרדות לילד בן 13
הפרעת קשב וחצי כדור רספירדל
זיכרון (?) של השתתפות ברצח וחרדה בעקבות זאת
מרשם לתרופה מפחיתת חרדה אשמח לחוות דעת
בן 8 שרצה לדקור את המורה והילדים בכיתה היום
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)