נשימות עמוקות- אצל בני בן ה6

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשימות עמוקות- אצל בני בן ה6
    שמרית
    13/07/2017

היי דר,

שאלה לגבי הבן שלי..
    לפני קצת יותר מחצי שנה הופיע אצל בני טיק של מצמוץ והזזת ראש זה היה במשך חודשים ואחכ נעלם כמו שהופיע היום לאחר שיותר מ 4 חודשים לא היה כלום לפני 3 שבועות בערך ( ואולי פחות) התחילו להופיע נשימות עמוקות, הוא לוקח נשימות כלכך עמוקות כמו אסמתי בהתקף הן כלכך עמוקות שהוא מותח את בית החזה כדי להכניס הרבה אוויר זה לא משהו שלא בולט לעין גם שומעים את הנשימות שהוא לוקח( כמו אסמתי). בדקנו לו הכל והכל יצא תקין.
    אני לא יודעת אם זה שוב טיק או משהו אחר. ( אני כלכך מרגישה אשמה) ואם זה טיק מה זה אומר?( מאחר וכבר היה לו טיק ועכשיו הופיע שוב משהו אחר.)
    באחת הימים הוא פנה אלי ואמר לי" אמא תקחי אותי לרופא אני נחנק" כמובן שלקחתי אותו ולשמחתי הכל היה תקין.
    אני לא יודעת האם להתעלם מכן, האם זה משהו שישאר לעולם? מה עושים?
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיקים נשימה עמוקה

ד``ר אליהו סמואל
    14/07/2017

לשמרית שלום

יתכן שזה גם סוג של מנהג במו כסיסת צפרניים. ובאם זה טיק יש לדעת שזה סוג סוג של שחרור חרדה דרך פעילות גופנים. הטיקים מונחים לפי רף החרדה .
    ובאם אכן זה טיק- הדבר יכול להיקבע על ידי רופא, יש לפנות לפסיכולוג ולבחון כיצד להקטין את עומס החרדות.
    את גם יכולה לזהות אותם, ולדבר אליו ולהרגיעו .

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו