נטייה פוליטית כמרד נעורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטייה פוליטית כמרד נעורים
    יונתן
    05/12/2017

אנחנו בית עם מודעות פוליטית גבוהה, אשתי פעילה בארגונים שונים והשיח מאוד פתוח ונחרץ בנושא. הבת שלי, בת ה-19, במקום לאמץ את הדרך הפוליטית שלנו הלכה לכיוון השני והיא ואשתי כל היום מנהלות ויכוחים פוליטיים. גם אותי זה לא משמח שהבת שלי הולכת בדרך שאני לא מאמין בה ובמקרים מסוימים היא אף שגויה ופסולה, אך הבעיה היא שאשתי מתייחסת לנטייה הזו כ"מרד נעורים" היא לא לוקחת אותה ברצינות והיא אומרת שזה יעבור לה כשהיא תגדל ותתפכח. אני חושש שהגישה הזו של אשתי היא לא נכונה ויכולה רק להרחיק את הבת שלנו למחוזות קיצוניים יותר. מה דעתך בעניין? כיצד יש לגשת לשנוא הן עם אשתי והן עם בתי? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מרד נעורים

ד``ר אליהו סמואל
    07/12/2017

ליונתן

את צודק בגדול אבל יש הפתעות.
    הכל אפשרי - אפשרי שזה יהיה מגמה לכל החיים ואפשרי שזה יהיה כמרד נדע את האמת רק באחרית.
    יתכן וניתוח מעמיק יכול לכוון את האמת. וגם זאת נדע רק באחרית.
    בנתיים רק אצהיר שזה דרכו של עולם. גם על האבות המייסדים של המדינה נאמר שקומץ החלוצים ממזרח אירופה הפגינו במרד נעורים וגם במרדם נותר בהם משהו מהמקור.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו