מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נטייה פוליטית כמרד נעוריםיונתן05/12/2017
אנחנו בית עם מודעות פוליטית גבוהה, אשתי פעילה בארגונים שונים והשיח מאוד פתוח ונחרץ בנושא. הבת שלי, בת ה-19, במקום לאמץ את הדרך הפוליטית שלנו הלכה לכיוון השני והיא ואשתי כל היום מנהלות ויכוחים פוליטיים. גם אותי זה לא משמח שהבת שלי הולכת בדרך שאני לא מאמין בה ובמקרים מסוימים היא אף שגויה ופסולה, אך הבעיה היא שאשתי מתייחסת לנטייה הזו כ"מרד נעורים" היא לא לוקחת אותה ברצינות והיא אומרת שזה יעבור לה כשהיא תגדל ותתפכח. אני חושש שהגישה הזו של אשתי היא לא נכונה ויכולה רק להרחיק את הבת שלנו למחוזות קיצוניים יותר. מה דעתך בעניין? כיצד יש לגשת לשנוא הן עם אשתי והן עם בתי? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרד נעורים
ד``ר אליהו סמואל07/12/2017ליונתן
את צודק בגדול אבל יש הפתעות.
הכל אפשרי - אפשרי שזה יהיה מגמה לכל החיים ואפשרי שזה יהיה כמרד נדע את האמת רק באחרית.
יתכן וניתוח מעמיק יכול לכוון את האמת. וגם זאת נדע רק באחרית.
בנתיים רק אצהיר שזה דרכו של עולם. גם על האבות המייסדים של המדינה נאמר שקומץ החלוצים ממזרח אירופה הפגינו במרד נעורים וגם במרדם נותר בהם משהו מהמקור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התקפי חרדה קשים אצל ילדה בת 12.5 בתקופת הקורונה
עצירות לבת 7 עם הורים גרושים
אילמות סלקטיבית אצל ילדה בת 6
אימפולסיביות ואלימות סלקטיבית בגיל 8
חרדות לילד בן 13
הפרעת קשב וחצי כדור רספירדל
זיכרון (?) של השתתפות ברצח וחרדה בעקבות זאת
מרשם לתרופה מפחיתת חרדה אשמח לחוות דעת
בן 8 שרצה לדקור את המורה והילדים בכיתה היום
ערוץ הבריאות
.jpg)