פלוטין פריזמה ונוגדי דלקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלוטין פריזמה ונוגדי דלקת
    נילי
    17/03/2018

בת 27 נוטלת פלוטין מזה עשר שנים בגלל דכאון בתקופת התיכון שעבר, אך אני מעוניינת להמשיך ולקחתו .
    בריאה .אין לי בעיות בריאותיות אחרות ידועות .
    שאלתי היא בפעם האחרונה הרוקח אמר ,שמומלץ לא לטול פלוטין עם אדוויל, נורופן, אדקס ,בגלל שיש בזה איבופרופן .באינטרנט קראתי שהכוונה היא לא לטול עם תרופות נוגדות דלקת NSAIDS.
    שאלתי היא ,האם הכוונה לא לטול פלוטין יחד עם כל התרופות NSAID(אם כן מה זה כולל) או הכוונה רק לאלה שמכילות איבופרופן .
    2)האם הכוונה גם שמומלץ לא לטול פלוטין יחד עם שימוש במשחה וולטרן או משחות אחרות NSAIDS ?
    3)כרגע איני בהריון אך רוצה לשאול ,האם יש בעיה עם נטילת פלוטין (פריזמה פרוזאק)בזמן ההריון ,האם זה גורם למומים בעובר או בעיות בלב ועוד ?מה ההמלצה בעיניין?
    המון תודה על הסבלנות והעזרה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לקיחת פלוטין לפרק זמן ארוך

ד``ר אליהו סמואל
    18/03/2018

לנילי שלום

הפורום מיועד לגיל הצעיר. אני שמח שאת מוצאת בו עניין עבור עצמך.
    לקיחת התרופה לפרק זמן כה ארוך אינו מומלץ כלל וגם אין מספיק מחקרים המצדיקים שימוש זה. ההמלצה תמיד לגיבוי טיפול בשיחות בנוסף לשימוש בתרופה כדי למנוע את התלות בתרופה.
    יש משהו בדברים של הרוקח. ולגבי סוגיית ההריון הנושא אינו חד משמעי יש פנות ליועץ לתרופות בהריון.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו