מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחות חדשה לתינוקת בת 2.5מור29/05/2018
שלום,
יש לי ילדה בת 2.5 ואני אמורה ללדת עוד כחודש וחצי. ביתי מאוד קשורה אלי כלומר, אני משחקת איתה, אני לוקחת ואוספת מהגן, אני מכינה לה ארוחת ערב ויושבת איתה שתסיים, אני לוקחת אותה לגינה, אני מקלחת אותה (עכשיו בעלי קצת עושה את זה), אני מספרת לה סיפור לפני השינה בקיצור, עושה הכל.
כפי שכבר ציינתי אני אמורה ללדת עוד כחודש וחצי ואני מאוד חוששת שהיא לא תסכים שהוא יעשה את הדברים הללו כי רוצה למשל: שאמא תספר לה סיפור ואמא לא יכולה וכתוצאה מכך שאמא כבר לא תעניק לה את התשומת לב שהיא רגילה אליה היא לא תקבל את התינוקת ותתמרמר וכד' . לפי דעתי בעלי היה צריך להשתתף במטלות הנ"ל כבר מזמן אך, הוא תמיד התחמק בטענה שיש זמן. מה אפשר לעשות כעת שמועד הלידה קרוב על מנת, למנוע את תחושות התיסכול של ביתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הולדת אחות
ד``ר אליהו סמואל06/06/2018למור שלום
אין ספק שבעלך צריך לקחת חלק בהורות.
לעולם לא ננחש את תגובות ביתך-אבל השערתך נשמעת הגיונית.
יש לשתף ולהכין אותה לשינוי- כמו גם לתת לה תפקידים חדשים כאמירה של היותה ביתך הבכורה והאחראית.
הגמילה צריכה להתחיל בהדרגה וכבר עכשוו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התקפי חרדה קשים אצל ילדה בת 12.5 בתקופת הקורונה
עצירות לבת 7 עם הורים גרושים
אילמות סלקטיבית אצל ילדה בת 6
אימפולסיביות ואלימות סלקטיבית בגיל 8
חרדות לילד בן 13
הפרעת קשב וחצי כדור רספירדל
זיכרון (?) של השתתפות ברצח וחרדה בעקבות זאת
מרשם לתרופה מפחיתת חרדה אשמח לחוות דעת
בן 8 שרצה לדקור את המורה והילדים בכיתה היום
ערוץ הבריאות
.jpg)