אחות חדשה לתינוקת בת 2.5

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחות חדשה לתינוקת בת 2.5
    מור
    29/05/2018

שלום,
    יש לי ילדה בת 2.5 ואני אמורה ללדת עוד כחודש וחצי. ביתי מאוד קשורה אלי כלומר, אני משחקת איתה, אני לוקחת ואוספת מהגן, אני מכינה לה ארוחת ערב ויושבת איתה שתסיים, אני לוקחת אותה לגינה, אני מקלחת אותה (עכשיו בעלי קצת עושה את זה), אני מספרת לה סיפור לפני השינה בקיצור, עושה הכל.
    כפי שכבר ציינתי אני אמורה ללדת עוד כחודש וחצי ואני מאוד חוששת שהיא לא תסכים שהוא יעשה את הדברים הללו כי רוצה למשל: שאמא תספר לה סיפור ואמא לא יכולה וכתוצאה מכך שאמא כבר לא תעניק לה את התשומת לב שהיא רגילה אליה היא לא תקבל את התינוקת ותתמרמר וכד' . לפי דעתי בעלי היה צריך להשתתף במטלות הנ"ל כבר מזמן אך, הוא תמיד התחמק בטענה שיש זמן. מה אפשר לעשות כעת שמועד הלידה קרוב על מנת, למנוע את תחושות התיסכול של ביתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחות חדשה לתינוקת בת 2.5

הוספת תגובה

• הולדת אחות

ד``ר אליהו סמואל
    06/06/2018

למור שלום

אין ספק שבעלך צריך לקחת חלק בהורות.
    לעולם לא ננחש את תגובות ביתך-אבל השערתך נשמעת הגיונית.
    יש לשתף ולהכין אותה לשינוי- כמו גם לתת לה תפקידים חדשים כאמירה של היותה ביתך הבכורה והאחראית.
    הגמילה צריכה להתחיל בהדרגה וכבר עכשוו.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו