לא טוב לי ואני בלחץ נפשי רציני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא טוב לי ואני בלחץ נפשי רציני
    אנונימי
    17/06/2018

היי , אני בת עוד 17, קצת על עצמי... בת בכורה יש לי עוד 2 אחיות יותר קטנות , 5 מתמטיקה 5 אנגלית 5 פיזיקה 5 ביולוגיה , עד עכשיו הציונים שלי היו ממש טובים כמובן שהשקעתי והכל, השנה כיתה י שזאת שנה ממש חשובה הכל התחרבש לי הממוצע שלי הדרדר ממש ואני לא מצליחה לקבל ציונים טובים ואני משקיעה וממש משתדלת ולא יודעת למה אני פשוט לא מצליחה , זה כל כך מבאס אותי שכבר אין לי כוחות לערער למורים שפישלו בבדיקת המבחן או דברים כאלה , אני לא מצליחה לרצות את עצמי שלא נדבר על ההורים שלי , סהכ המצב החברתי שלי הוא בסדר גמור יש לי כמה חברות טובות שכמובן שאיתן גם יש עליות ומורדות אבל זה לא מה שמדאיג אותי , בזמן האחרון כולם קבעו זוגות לפרום ואני שמתי לב שנשארתי לבד , בנתיים אין לי בן זוג לפרום וזה ממש מלחיץ אותי , אני מנסה להראות שהכל בסדר מבחינה משפחתית והכל אבל המצב רע , אני לא יודעת מה קורה בקשר של ההורים שלי המצב הכלכלי שלנו הדרדר מאוד ואני לא יודעת מה לעשות ואני מנסה להראות מבחוץ שהכל טוב אבל בעצם רע לי. יש לי גם מישהו שממש מעוניין בי וכבר נפגשו והכל ובאמת שהוא נחמד ואני יודעת שהוא אוהב אותי אבל אני לא יכולה להיות איתו בגלל מה שהאנשים יחשבו כי זה עניין מסובך ואני לא יודעת מה לעשות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה לעשות

ד``ר אליהו סמואל
    22/06/2018

לאנונימי שלום

מה שקורה לך אינו דבר שאין לו תקווה. הוא אפילו שכיח.
    עצתי כי בשלב ראשון תפני ליועצת בית הספר. ויתכן ובהמשך תפני בעצת הוריך לטיפול פסיכולוגי כדי לפתור את הבעיות שאת מציגה.

אין להתבייש זה קורה להרבה - והדברים משתנים בהמשך.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו