חרדה אצל ילד בן 12

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה אצל ילד בן 12
    מודאגת
    02/07/2018

שלום רב , בני בן ה12 מאובחן עם קשב וריכוז התחיל בכיתה ג לקחת רטלין בכיתה ד התפרצו אצלו חרדות התחיל במקביל לקונצרטה טיפול עם פריזמה 20 מ״ג וכיום לוקח 30 מ״ג שוקל 54 קילו.
    בסיום החופש הגדול החלטתי שאני מפסיקה לו את הקונצרטה וממשיכה רק עם הפריזמה , יום שישי הוא שכח לקחת את הפריזמה אך משבת המשכנו כרגיל , בערב שבת הוא קיבל התקף חרדה ומאז הוא עם התקפי פאניקה ישן המון ממש לא חיוני ולא מתפקד , הוא מטופל באופן פרטי והצלחתי להשיג תור רק לשבוע הבא . האם כל זה קורה רק כי שכח לקחת כדור אחד? האם זה יסתדר עוד לפני שנפגוש את הרופאה ויתאזן לבד כי הוא ממשיך לקחת את הכדור כרגיל ... או שככה הוא יהיה שבוע שלם עד שהיא תעלה לו מינון או תחליף לו כדור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה אצל ילד בן 12

הוספת תגובה

• שכח לקחת

ד``ר אליהו סמואל
    05/07/2018

לאם המודאגת שלום

המהלך שאת מתארת לא שכיח הוא לרוב אינו קורה. גם אם שוכחים לקחת יום יומיים התקף פניקה אינו אמור התרחש. ויש לחפש את הסיבה במקום אחר.

חשוב לדעת שיש גם תגובות חרדה על מצב הפאניקה. לרוב אין מצבי פאניקה אחרי מצב פאניקה. המצב שאחריו זה האפטר שוק. חיוני שבנוסף לטיפול התרופתי יהיה גם טיפול התערבות בשיחות. כדי להרגיע את הילד, וללמד אותי להתמודד עם התופעה. התרופה אינה מרפאת היא רק מונעת הופעת המצב.

אני מקווה שהרופאה המטפלת עוזרת לך גם בשיחת טלפון בשל המצב החריף.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו