ילדה בגן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בגן
    גילת
    31/05/2008

שלום!
    אני גננת לילדים בגילאי 4. בגני נוכחת ילדה שהתנהגותה חריגה ביחס לשאר ילדי הגן כעת וביחס להיכרותי עם ילדים בגילאים אלו.
    מבטה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בגן

הוספת תגובה

• המשך- ילדה בגן

גילת
    31/05/2008

מבטה של הילדה קפוא וחלול.לא נראה מבע רגשי.בשיחות נראה כי היא מבינה את הנלמד בגן אך עם זאת היא מדקלמת את חוקי הגן בלי להפנימם. התנהגותה כוחנית ואלימה מאוד ביחס לשאר הילדם כמו נשיכות, שריטות. מתנפלת על ילדים אם ברצונה בחפץ שיש לאחר או אם הדברים לא לשביעות רצונה כמו למשל בשבוע שעבר גזרה במספריים ובמהלך שיחה עם חברה קמה ונסתה "לגזור" אותה. התנהלותה אינה צפויה ורוב הזמן היא לבדה, עם זאת מדי פעם היא משחקת עם חברים. האם ניתן להצביע על בעיה נפשית בגיל כה צעיר? כי מנסיוני אינני חושבת שהבעיה היא שכלית אלא קושי רגשי- התנהגותי המשליך על הצד החברתי. אשמח להתייחסות והכוונה.תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

אור
    05/06/2008

שהיתי בגן גם היה לי בעיות רגשיות התנהגות היום אני בת 19 לוקחת כדורים הרגעה היתי באשפוזים קצת עזר בגן בבית ספר היתי גם לבד היה לי בעיות התנהגות לא היה לי חברים והיום אני בשיקום מצב טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצוקה בגיל הרך

ד``ר אבי שפירא
    05/06/2008

לדעתי התנהגות שאת מתארת היא חריגה ומחייבת בדיקה מעמיקה. לדעתי כדאי להפנות את ההורים למרפאה פסכיאטרית של הגיל הרך . יש שש מרפאות כאלו בפריסה ארצית. בברכה אבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

אור
    05/06/2008

בגיל 14 היתי באשפוז בגלל התנהגות הפרעות אכילה אופססיה אחר כך היתי בטירה הרבה כדורים זריקות אבחנה סכזופרניה אני לוקחת סרקול עוברת שיקום והמצב שלי טוב רק לפעמים עצובה אמא אומרת אפשר לאבחן מחדש היא לא מקבלת את זה שאני בשיקום היתי במצב לא טוב פעם התקפים ואז אשפוז כפיה מחלקה סגורה סבלתי אני בת 19 מתפקדת בקהילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו