לקיחת כדור סרוקסט- בירור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקיחת כדור סרוקסט- בירור
    דניאל
    29/04/2019

אני לקחתי כמה שנים 20 מ"ג ציפרלקס ובהמלצת הרופא עובר ל20 מ"ג סרוקסט.
    1. מהניסיון שלך, אני כרגע לוקח 10 מ"ג סרוקסט ועוד כמה ימים עובר ל20. האם בהכרח זה אומר שב20 התופעות לוואי יחמירו והאם צפויות תופעות לוואי נוספות בעליית המינון?
    2. הבנתי שמומלץ לקחת את הסוקרסט לאחר ארוחת הבוקר. ורציתי לדעת מה הסיבה שזה מומלץ לקחת דווקא בבוקר והאם אפשרי לקחת בערב?
    3. מבחינת זמן. האם זה קריטי לקחת את הכדור בשעה קבועה...מה המסגרת של ההפרש שעות שניתן לקחת כל יום את הכדור. אני מתכוון שאי אפשר לקחת בשעה קבוה בדיוק, האם הפרש של שעה, שעתיים זה בסדר? כלומר לקחת כל יום את הכדור בין השעות 9-11 בבוקר?
    4. האם סרוקסט נחשב בהכרח לכדור מרדים או מעורר?
    תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקיחת כדור סרוקסט- בירור

הוספת תגובה

תמונה

• תופעות של סרוקסט

ד``ר אליהו סמואל
    05/05/2019

לדניאל שלום

הפורום מיועד לילדים ונוער ומשאלתך אני מניח שאתה בוגר.
    שאלותך מעידות שאת מעוד ער ומודע לטיפול.
    בפורום זה אני מאמין ומעודד לשלב טיפול בתרופה ובשיחות. טיפול רק בתרופות פחות מיועד לילדים ונוער.
    מאחר שהשאלות אינן קריטיות ארשה לעצמי לא לענות. חיוני כי תהיה בקשר עם הרופא שלך ותשאל אותו את כל השאלות - קשר מטופל רופא חיוני ביותר גם מבחינת השפעת הטיפול. העלאת מינון מחייבת הערכה תכופה לבדוק את התופעות. בהחלט יכולות לצוף תופעות חדשות. אז בביקור הקרוב אצל הרופא תשאל את השאלות.
    לידיעה לא רק הכימיה חשובה גם הקשר עם נותן הטיפול נכלל בין גורמי ההשפעה.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו