עייפות קשה מלקיחת כדור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עייפות קשה מלקיחת כדור
    sada
    29/04/2019

1. עברתי בהמלצת הרופא מציפרלקס לסרוקסט.
    התחלתי עם מינון של 10 מ"ג סרוקסט וביום הרביעי מאז התחלת לקיחת הכדור אני מרגיש עייפות קשה. ממה שהבנתי זה תופעת לוואי שידועה בכדור הזה. מהניסיון שלך זה תופעת לוואי שאמורה לעבור תוך כמה ימים או משהו שנשאר?
    2. עוד כמה ימים אני עובר מ10 ל20 מג סרוקסט. האם העייפות בהכרח אמורה לגבור? האם בעליית המינון צפויות להיות תוספת שת תופעות לוואי חדשות או קשות יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עייפות קשה מלקיחת כדור

הוספת תגובה

תמונה

• תופעות לוואי

ד``ר אליהו סמואל
    05/05/2019

לשדה שלום

הפורום מיועד לילדים ונוער ולא למבוגרים.
    התופעה שאתה מדבר בהחלט צפויה. דרגתה ואיפנונה היא עניין אינדבידואלי ולא ניתן לצפות אותה. לרוב היא הדומיננטית.
    לרוב היא חולפת.
    אנחנו בעידן האינטרנט אלם יש לדעת שקשר מטופל רופא חשוב ביותר להצלחה הטיפולית. ולכן אני מעודד פניה ישירה ללרופא ושיחה איתו על התגובות. הרופא אינו חנווני של תרופות. הוא אמור להיות גם פסיכולוג ואיש אמון ביחס לכל שאלה והתיחסות לטיפול שהוא רשם. לקשר זה גם ערך טיפולי לא יסולא מפז.

לכן אני שולח אותך למטפל להמשך דיון והתיעצות. בריחה לכל מיני פורומים גם תפחית את ערך הטיפול והשפעתו.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו