עייפות קשה מלקיחת כדור

מנהל הפורום

ד"ר אליהו סמואל
ד"ר אליהו סמואל
053-4877790
לקביעת תור אצל ד"ר אליהו סמואל
053-4877790 ללא פרסום בפורום
 
  • עייפות קשה מלקיחת כדור
    sada
    29/04/2019

    1. עברתי בהמלצת הרופא מציפרלקס לסרוקסט.
    התחלתי עם מינון של 10 מ"ג סרוקסט וביום הרביעי מאז התחלת לקיחת הכדור אני מרגיש עייפות קשה. ממה שהבנתי זה תופעת לוואי שידועה בכדור הזה. מהניסיון שלך זה תופעת לוואי שאמורה לעבור תוך כמה ימים או משהו שנשאר?
    2. עוד כמה ימים אני עובר מ10 ל20 מג סרוקסט. האם העייפות בהכרח אמורה לגבור? האם בעליית המינון צפויות להיות תוספת שת תופעות לוואי חדשות או קשות יותר?

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אליהו סמואל - 053-4877790

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תופעות לוואי

    ד''ר אליהו סמואל
    05/05/2019

    לשדה שלום

    הפורום מיועד לילדים ונוער ולא למבוגרים.
    התופעה שאתה מדבר בהחלט צפויה. דרגתה ואיפנונה היא עניין אינדבידואלי ולא ניתן לצפות אותה. לרוב היא הדומיננטית.
    לרוב היא חולפת.
    אנחנו בעידן האינטרנט אלם יש לדעת שקשר מטופל רופא חשוב ביותר להצלחה הטיפולית. ולכן אני מעודד פניה ישירה ללרופא ושיחה איתו על התגובות. הרופא אינו חנווני של תרופות. הוא אמור להיות גם פסיכולוג ואיש אמון ביחס לכל שאלה והתיחסות לטיפול שהוא רשם. לקשר זה גם ערך טיפולי לא יסולא מפז.

    לכן אני שולח אותך למטפל להמשך דיון והתיעצות. בריחה לכל מיני פורומים גם תפחית את ערך הטיפול והשפעתו.

    בהצלחה

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


