"ציפרלקס"

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• "ציפרלקס"
    שרון
    05/06/2008

בני הוא בן 12 אתמול לקחתי אותו לאיבחון אצל פסיכיאטר (ד''ר צימרמן יוסף) בעקבות המלצתכם עקב בעיה שראיתי על בני . אשר תולש את שערות ראשו. לאחר האיבחון ד''ר צימרמן אמר שהילד סובל מחרדות ושכדיי שהוא יתחיל לקחת ציפרלקס רבע כדור בארבעה ימים הראשונים ולאחר מכן חצי כדור עד לפגישה הבאה עימו. (שזה בערך חודש). שאלותיי הן: 1- זה לא מהר מידיי לתת לילד כדורים מהתרשמות של חצי שעה בלבד? האם ניתן לשלב זאת עם רטלין שהוא לוקח? ובמידה והילד אינו מוכן לקחת את הכדורים האם אם הזמן יהיה יותר גרוע? המצב שלא יחמיר? בבקשה תעזרו לי!!!!!!!!! בעלי טוען שאין לילד כלום והוא לא צריך כלום אני מפחד שאני יקשיב לבעלי וכך אני יגרום נזק לילד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    "ציפרלקס"

הוספת תגובה

• חרדה

ד``ר אבי שפירא
    05/06/2008

איני יכול לתת יעוץ על טיפול תרופתי ספציפי באינטרנט. אתם חייבים לחזור לפסכיאטר המטפל ולהתייעץ אתו. באופן עקרוני ניתן לשלב ריטלין עם תרופות נגד חרדה כמובן בזהירות תוך מעקב רציף. אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו