מידע רפואי
פורומים
- המופיליה
- כאב
- רפואת משפחה
- נוירולוגיה ילדים
- תרופות ייעוץ תרופתי
- פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF
- אורתודונטיה - יישור שיניים
- הורות טבעית
- ניתוחי גב, כאבי גב, עמוד שדרה
- התמודדות עם לחץ, פרידה, בגידה, פיטורין
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- שאיבת שומן, הזרקת שומן
- אופטיקה, משקפיים, עדשות מגע
- קנאביס רפואי - רישיון למריחואנה רפואית
- כאבי ראש, מיגרנות
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.ד"ר אחיה אמיר
מומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
- בן 4 שמסרב שאימא תגע בו !!! הוא שונא אותי ???רימה15/07/2019
שלום דר .. לאחרונה מזה חודש הבן שלי בן 4 ו 4 חודשים מתנהג באופן שונה .. הוא לא נותן לי לגעת בבגדים שלו אם אני נוגעת בבגדים שלו הוא מחליף אותם ומתחיל לבכות שלא אגע בהם .. הוא לא נותן לי לעשות לו אוכל הוא נשאר בצום ולא נותן לי להכין לו הוא מסכים שסבתא או אבא או כל אדם אחר יעשה לו חוץ מאמא אפילו פעם ירק אורז מהפה ברגע שהבין שאני שמתי לו בצלחת .. הוא פשוט שומר מרחק ממני ואומר לי במפורש אני לא רוצה שתגעי בי או תעשי לי אוכל .. יש לציין שיש לי בת בת 3 שנים ואני בהריון בחודש שביעי .. בעלי כל הזמן בעבודה רואה את הילדים ביום חמישי שישי שאר השבוע אני מטפלת בילדים בכל דבר (הם הולכים למסגרת) , רוב הזמן אנמ השוטר הרע בבית ששם גבולות ואבא תמיד זה שמפנק ומביא שוקולדים ומתנות ,הנושא ממש מפריע לי ופוגע ברגשותיי ניסיתי לשאול אותו ולתחקר אותו לגבי הסיבה הוא פשוט שומר שתיקה ולא אומר מנסה לשנות נושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שונא אותי?
ד``ר אליהו סמואל21/07/2019לרימה שלום
בפסיכולוגיה שנאה ואהבה משולבים והם מאותו מקור. מי ששונא גם אוהב, וגם להיפך.
את מתאתר צער גידול ילדים. את חייבת לעבור שיחות במימד הפסיכולוגי, את משדרת מקרינה פגיעות והדבר מנוצל על ידי הילד. יש גם לילד משהו שאפשר לעלות עליו.
חובה להגיע לטיפול אצל פסיכיאטר ילדים או פסיכולוג קליני ילדים הבקיא בגיל זה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התקפי חרדה קשים אצל ילדה בת 12.5 בתקופת הקורונה
עצירות לבת 7 עם הורים גרושים
אילמות סלקטיבית אצל ילדה בת 6
אימפולסיביות ואלימות סלקטיבית בגיל 8
חרדות לילד בן 13
הפרעת קשב וחצי כדור רספירדל
זיכרון (?) של השתתפות ברצח וחרדה בעקבות זאת
מרשם לתרופה מפחיתת חרדה אשמח לחוות דעת
בן 8 שרצה לדקור את המורה והילדים בכיתה היום
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?