מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מועד נטילת הכדור- בירורדניאל23/07/2019
היי,
רציתי להתייעץ איתך לגבי מועד נטילת הכדור שאני לוקח (סרוקסט 20 מ"ג). בגדול, אני לוקח את זה מספר חודשים והתכנון היה לקחת אותו בשעה קבועה (בסביבות 9 בבוקר) , לצערי, אני לא מצליח לקחת את הכדור בשעה הזאת באופן קבוע. לעיתים אני מתעורר בצהריים ולוקח את הכדור רק ב12 או 13 בצהריים. ממה שהבנתי חשוב מאוד לקחת את הכדור בשעה קבועה פחות או יותר. אין לי אפשרות ליצור קשר עם הפסיכיאטר שלי בזמן הקרוב. אבל רציתי לשמוע את חוות דעתך לגבי המקרה שציינתי.
לכן רציתי לשאול אותך:
1. מה הטווח שעות המקסימילי לטעמך בו ניתן לקחת את הכדור ( הפרש של שעתיים 9-11 בבוקר או יותר/פחות)?
2. בהתחשב בזה שאני לא מצליח לקחת באופן קבוע, מתי ההמלצה לקחת - בוקר אבל לא בשעה קבועה/צהריים/ערב ובמידה ואתחיל לקחת את הכדור בצהריים/ערב בשעה קבועה האם ההשפעה אמורה להשתנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעות לקיחת טיפול פרמקולוגי
ד``ר אליהו סמואל28/07/2019לדניאל
רצוי לקחת את הטיפול בערך בזמן קצוב רצוי במרווח שעה לכאן ולכאן. אפשר גם לקחת את הכדור באופן קבוע בסביבות הצהריים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התקפי חרדה קשים אצל ילדה בת 12.5 בתקופת הקורונה
עצירות לבת 7 עם הורים גרושים
אילמות סלקטיבית אצל ילדה בת 6
אימפולסיביות ואלימות סלקטיבית בגיל 8
חרדות לילד בן 13
הפרעת קשב וחצי כדור רספירדל
זיכרון (?) של השתתפות ברצח וחרדה בעקבות זאת
מרשם לתרופה מפחיתת חרדה אשמח לחוות דעת
בן 8 שרצה לדקור את המורה והילדים בכיתה היום
ערוץ הבריאות
.jpg)