ריספונד במינון נמוך

מנהל הפורום

ד"ר אליהו סמואל
ד"ר אליהו סמואל
053-4877790
לקביעת תור אצל ד"ר אליהו סמואל
053-4877790 ללא פרסום בפורום
 
  • ריספונד במינון נמוך
    ליאת
    08/09/2019

    בני בן 10.5
    מטופל באטנט 15 מ"ג בגלל ADHD ולקויות למידה.
    לאחרונה בשל חרדות רבות ואובססיות הפוגעות בתפקוד הוחלט לנסות פריזמה. הופסק בגלל עוררות קיצונית וטיקים (התופעות הופיעו רק בשילוב עם הפריזמה)
    הוצע רמוטיב - אולם נדחה כיוון שהילד אינו בולע כדורים (רק מרוסק בתוך משקה)

    כעת הוצע ריספונד במינון 0.5 CC בטענה כי במינון כזה הוא אינו פועל כתרופה פסיכיאטרית והוא מאוד יעיל לחרדות.

    אשמח לדעתך

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אליהו סמואל - 053-4877790

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תוספת ריספונד

    ד''ר אליהו סמואל
    09/09/2019

    לליאת שלום

    ביקשת את גישתי. ההמלצה קלאסית. אולם אני שייך לקבוצת הרופאים שמאמינים גם בשילוב טיפול בשיחות. טיפול שכולו מבוסס בטיפול תרופתי ללא דרכי התערבות בשיחות לטעמי פגום.

    בהצלחה

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


