היתנהגות מוזרה לילד בן 9

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היתנהגות מוזרה לילד בן 9
    רות
    05/07/2008

הבן שלי בן 9 שנים הכנסתי אותו לגן בגיל שנתיים ומאז ההיתנהגות שלו הישתנתה.אני לא ראיתי משהוא שונה איך הגננות תמיד אמרו שהילד לא שומע, לא מגיב להוראות הגננת ,מיתחבה מיתחת לשולחנות .ביצעתי לילד את כל הבדיקות שמיעה ,ראייה הכול תקין ואפילו עברנו איזור מגורים כי חששתי שאוליי מדובר בבעיה שם בגנים.באיזור המגורים הזה גם היו תלונות על היתנהגות מוזרה והמליצו להכניס את הילד לגן קטן שפתי וריגשי.הילד הישתפר.איך היה חשש לניתוקים והיה טענה שהילד ניראה מודאג סוגר את האוזניים בכיתה כאלו ששמע חדשות נוראיות .הופנה לנורולוג הבדיקה יצאה תקינה הילד לא מיתנתק. הנורולוג לא מבין את ההיתנהגות של הילד והפנה אותנו לבדיקה גנטית. אני מאוד דואגת לילד שלי כי אני גם לא מצליחה להבין אותו, היה מיקרה בבית ספר שהיה ריב עם חבר לכיתה לעמוד בתור הילד ניפגע והיסתגר בשירותים.אים אומרים לו מילה הוא ניפגע נעלם לנו. הוא לא מבין צחוק.התוכלו להמליץ לי מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היתנהגות מוזרה לילד בן 9

הוספת תגובה

• התנהגות מוזרה מגיל צעיר

ד"ר סמואל אלי
    05/07/2008

לאמא שלום בנך שונה בהתנהגות מילדים אחרים כבר מגיל שנתיים. בגיל חמש הומלץ על גן שפתי רגשי. הוא השתפר, אולם כנראה לא מספיק. איני בטוח כי מדובר בתסמונת נוירולוגית. אנו מכירים מספר מצבים התפתחותיים רגשיים כמו :תסמונת הילד הגבולי או תסמונת הפרעת ההתפתחות המפושטת. אין לנו הסבר נוירולוגי מספק על מצבים אילו. אנו מגדירים מצבים אילו לפי דפוסי ההתנהגות. הטיפול בעיקרו חינוכי –רגשי. יש צורך במסגרת חינוכית הולמת לטיפול בילד, כמו גם הדרכת הורים להבנת צרכיו המיוחדים. מומלץ בחום לגשת להערכה פסיכיאטרית לאיש מקצוע המומחה בגיל זה. בהצלחה ד"ר סמואל אליהו פסיכיאטר ילדים ונוער עמית במכון לפסיכואנליזה בת זמננו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו