התקף פסיכוטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקף פסיכוטי
    מיטל
    29/07/2008

בני נמצא בהתקף פסיכוטי ראשון. אין אנו יודעים מה הכיוון, באם זה רק התקף פסיכוטי שיחלוף או סכיזופרניה. הוא בן 17, אני מעוניינת לדעת מה עמדת הצבא- האם יגוייס? הוא אמור לגשת בקרוב לטסט נהיגה- האם יעצרו מבעדו להוציא רישיון? האם לסכיזופרנים יש רישיון נהיגה? כל הטיפול נעשה בבית באופן פרטי- כיצד הצבא ומשרד התחבורה יכולים לדעת עליו? האם התרופות שאני קונה רספדירל - מעועברות למשרד הבריאות ומשם לצבא ולמשרד התחבורה למרות שהן נקנות באופן פרטי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקף פסיכוטי

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

מיטל
    29/07/2008

אין אנו מעוניינים לאשפז אותו. האם קיים אשפוז פרטי בבית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בהתקף פסיכוטי

ד``ר אבי שפירא
    29/07/2008

שלום מיטל
    אם אתם מטפלים באפן פרטי ולא באמצעות המערכת הציבורית בארץ שאין צבא לא יכולים לדעת שהבן עבר התקף פסיכוטי ומטופל. רשיון נהיגה ניתן לקבל במידה ומאוזן מבחינה נפשית. ניתן לבצע אישפוזים פרטיים בבית. ניתן להתגייס לשרות לאומי אך לא לשרות צבאי רגיל. בברכה אבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשפוז פרטי

מיטל
    29/07/2008

ראשית, תודה על התשובה המהירה. כשאניקונה לו את התרופות הפסיכוטיות הן על שמו- האם אין זה מועבר לצשרד הבריאות ומשם הלאה? שאלה שניה, האם אתה יכול לעזור לי למצוא פסכיאטר המוכן לאשפוז ביתי פרטי? האם זה אומר שהוא יגור אצלנו תקופה? איך נעשים הדברים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אישפוז פרטי

ד``ר אבי שפירא
    30/07/2008

אם קונים תרופות באפן פרטי זה לא מגיע למשרד הבריאות . פסכיאטר לא צריך לגור אצלכם
    הוא מארגן את הצוות הטיפולי , את תדירות הפגישות וכו'. אין לי דרך להמליץ על מישהו מסוים תצטרכו לפנות לפסכיאטרים באיזור מגוריכם (דפי זהב לדוגמא) ולנסות לראות מי מוכן לטפל באישפוז ביתי. בברכה אבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רספרידל

מיטל
    30/07/2008

אני מניחה שמה שאנו עושים כרגע נחשב לאשפוז פרטי. אולם ברצוני לשאול : " האם יש בתי חולים לאשפוז פרטי בהם יתנו לי לשהות לצידו 24/7"? שאלה נוספת היא: האם הרספידל יכול לגרום לו לטישטוש בראיה = עגולים שחורים בעין אחת וכו'.? האם הוא יכול לגרום לו לכאבים באיזור הלב? לכאבי שרירים? הוא כיום מתחיל טיפול של 3 מ"ג לאחר עלייה הדרגתית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריספרדל

ד``ר אבי שפירא
    30/07/2008

אני לא מכיר אישפוז פרטי בבית חולים. לגבי הריספרדל איני מכיר תופעות שאת מתארת. בכל מקרה חשוב שהפסכיאטר המטפל אשר מכיר את הילד יעשה הערכה ויחליט לגבי מה תופעת לוואי ומה לא. קשה מאד לענות על שאלה כזו מבלי לבדוק את הילד. בברכה אבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעות לוואי ריספרדל

קריסטין
    31/07/2008

שלום מיטל גם בני משמתמש בריספרדל אומנם רק חצי מילגרגם כי הוא ילד קטן, אבל גם הוא מתלונן על טשטוש ראיה, בדף ההוראות של התרופה כתוב בתופעות הלוואי כי יתכן טשוטש ראייה, אני ממליצה לקרוא היטב את דף ההוראות כולל התופעות לוואי. אנחנו מקבלים את התרופה כבר שבוע ימים, והרופאה אמרה שאחרי עשרה ימים לבוא לעשות א.ק.ג. אין לי מושג למה, יכול להיות שזה משפיע על לחץ הדם. לכן כדאי שתבררי היטב את התופעות הללו. שתדעו רק בשורות טובות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רספרידל

מיטל
    02/08/2008

תודה לך על ההמלצה. תופעת טישטוש הראייה עדיין קיימת. כמו כן הוא חש כאבים בלב און אנד אוף. הוא מטופל אצל פסכיאטר הנחשב לבין הטובים ותמוהה בעייני שהוא לא הפונה לבדיקות לב. כמו כן היום הוא החל לסבול מתנועות מקוטעות וקצת רעד בידיו. היתה לו גם תחושת קיפאון בכל הגוף והרגשה כאילו הוא בולע את לשונו. יתכן ואלו תופעות הנגרמות מהתקףפסיכוטי. אדע יותר טוב מחר לאחר שאשוחח עם הפסכיאטר שלו. מאחלת לבנך רק בריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו