בת 17 ..כלהזמן חושבת איך להתאבד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 17 ..כלהזמן חושבת איך להתאבד
    מישהי בדיכאון
    01/09/2008

אני יודעת שאין לי אומץ באמת להתאבד רבל כ"כ נמאס לי לחיות.. אין טעם.אין משמעות ה=כ=ל ריק!!! אני עכשיו חזרתי ללימודים..כל היום תקועה בכיתה, אחרי זה חוזרת הביתה ושוקעת בדיכאון.. אני חוזרת מאוחר,עייפה, ונשבר לי כבר ללמוד(אני ב-יב") אני חוזרת.אין אף אחד בבית ההורים חוזרים מאוחר ואז אבא שלי קבוע צועק עלי "תביאי אוכל" "טיפשה" נשבר לי. אין עם מי לדבר אל תגידו לי לדבר עם יועץ וכל החראתה הזה לא מזיז להם מתי תבינו????????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מצוקה קשה

ד``ר אבי שפירא
    01/09/2008

שלום רב לך
    לפי מה שכתבת אין ספק שאת זקוקה לאדם מקצועי שישמע אותך, שיבין אותך וכן לדעתי גם יוכל לעזור לך. אולי גם יזמין את הורייך לשיחה לבד ו/או איתך . חשוב כן לפנות לאנשי המקצוע שזה תפקידם לעזור לנערים ונערות במצוקה. יועצת ביה"ס יכולה להיות כתובת ראשונית היא תוכל לזמן את הורייך ולראות כיצד כן ניתן לעזור. ניתן להתקשר לער"ן (עזרה ראשונה בטלפון)
    וגם שם יוכלו להקשיב לך ולנסות לעזור .
    אל תתיאשי יש אור בקצה המנהרה שאת עכשיו לא רואה בגלל שהכל צבוע בשחור. תני צ'אנס לאנשי המקצוע לעזור לך. בברכה אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בא ליי למות

דוד סמיוני
    17/11/2008

בזמן האחרון הכל מתפקשש לי אני מנסה לעשות דברים טובים או שזה בצחוק אבל אז זה מידרדר לדברים קשים אני לא יודע מה לעשות כבר כל הזמן מאשימים אותי על דברים שבכלל לא עשיתי אני כל כך מצטער שבא לי למות כבראני מחרבן הכל ואז ההורים נגעלים ממני ולא רוצים להתקרב עלי אני חרא בא לי למוותת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כפי שכתבתי לקודמת מאד....

ד``ר אבי שפירא
    17/11/2008

חשוב שתפנה ליועצת בביה"ס , אני בטוח שתוכל לעזור ולהקל על מצוקותיך. אבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני

מוטי
    22/01/2011

גם אני רוצה להתאבד אני לא יודע איך שיטה בלי כאבים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני -

ד``ר אליהו סמואל
    22/01/2011

למוטי שלום

פנייתך לפורום זה כרוכה בתקווה שרופא יציל אותך. ואכן כך הדבר.
    יש בידי הרפואה כלים לעזור. פנה לחדר מיון פסיכיאטרי,דבר עם הוריך.
    או אף לער"ן לקבל עזרה ראשונה מיידית.
    כיום זה קצת קשה לראות את התקווה אולם היא ממשית ואיתנה. הכלים המקצועיים כיום
    טובים ומוכחים.

בהצלחה
    ד"ר סמואל אליהו
    פסיכיאטר ילדים ונוער
    עמית במכון לפסיכואנליזה בת זמננו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו