שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    דן
    13/09/2008

שלום יש לי OCD ודיכאון קל ואני מטופל בזיפרקסה וסרוקסט אשר עוזרים לי לבעית הOCD לגמרי התחלתי גם להשתמש ברטלין והרטלין עזר לי ואחרי שבוע התחילו לי המחשבות התורדניות שהיו לי בעקבות הOCD רציתי לדעת האם יש תרופה אחרת לבעית קשב וריכוז שלא תחזיר לי את המחשבות התורדניות תרופה כזו שנותנים למי שיש בעית OCD כי אמרו לי שהרטלין יכול להחזיר את המחשבות התורדניות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• בעיות קשב וריכוז האמנם?

ד``ר אליהו סמואל
    14/09/2008

לדן שלום.

שמחתי לשמוע שנעזרת בטיפולים שהוצעו לך לבעית הכפייתיות.

קודם, יש לבחון בעצה אחת עם הרופא המטפל בהפרעת הכפייתיות שאכן מדובר בהפרעת קשב וריכוז ולא בתופעה אחרת הקשורה להפרעת הכפייתיות וכן הפרעת הדיכאון. לצורך זה חיוני שיהיה פסיכיאטר הבקיא בקבוצת הגיל שלך.

ולעצם השאלה. בוודאי שיש עוד מספר תרופות העוזרות לבעית קשב וריכוז ואין מדובר בריטלין.
    אילו תרופות היכולות לעזור גם בבעית הכפייתיות והדיכאון. אני בטוח שהפסיכיאטר המטפל בקיא בכך.

יש להזכיר שוב כי לעולם אין להסתפק בטיפול תרופתיבלבד ויש להוסיף גם ליווי טיפולי פסיכוטרפויטי.

בהצלחה:
    ד"ר סמואל אליהו
    פסיכיאטר ידלים ונוער
    עמית המכון לפסיכואנליזה בת זמננו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו