בבקשה תעזרו לי בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תעזרו לי בבקשה
    אלון
    16/09/2008

שלום שמי אלון בן 18 וחצי ואני כותב תהודעה הזאת עם דמעות בעיניים ומדבר מהלב... התחלתי לקחת סרוקסט לפני חצי שנה בערך בגלל חרדה שהייתה קיימת אצלי לאחר זמן מה החרדה נעלמה והככל היה בסדר לפני חודשיים שלושה התחיל אצלי דיכאון וקשה לי לצאת ממנו אני כבר לא שמח מכלום נהייתי חלש שמחת החיים שלי אבדה פעם הייתי שמח מכל דבר הכי קטן עכשיו נמאס לי מהר מאוד מכל דבר אני מרגיש עייף מהחיים ואני כולה בן 18 וחצי אני מרגיש כאילו אני בנאדם אחר פתאום פעם מכל דבר הכי קטן הייתי מתלהב ושמח ועכשיו נמאס לי מהכל אני רוצה לדעת אם זה קשור לתרופה שאני לוקח סרוקסט אם זה קשור אם זה הגורם לדיכאון כי באופי שלי אני בנאדם מאוד מאוד שמח ואני לא יודע פתאום מה קרה לי זה התחיל מאז שלקחתי תתרופה האם יש קשר? האם יש תקווה שאני יפסיק תתרופה ואני יחזור להיות שמח כמו פעם באמת באמת זסה כל כך חשוב לי לשמוע את זה ממישהו שמבין כי אני לא יודע כבר למי לפנות בבקשה תעזרו לי ועוד שאלה אם יש קשר בין הסרוקסט למצב רוח באיזה הדרגה כדי לרדת מהכדור כרגע אני לוקח שתי כדורים 40 מ"ג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה תעזרו לי בבקשה

הוספת תגובה

• תיקון קטן

אלון
    16/09/2008

אני לוקח שתי סרוקסט 40 מ"ג וריספונד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסבל של החרדה והדיכאון

ד``ר אליהו סמואל
    16/09/2008

לאלון שלום

בוודאי, שתרגיש יותר טוב בעתיד. תהיה חזק ,תקווה ואמונה חיוניים בתקופות אילו.

אני מקווה שאתה במעקב רפואי צמוד ואתה מדווח לרופא את אשר אתה חש, אני בטוח שהרופא אף הסביר לך את דעתו והערכתו. באם אין הדבר מספיק , אפשר לגשת לחוות דעת שנייה לצורך הערכה נוספת לשאלת ההתדרדרות.
    בעולם הרפואה אין דברים מוחלטים. אולם מירב הסיכויים שהתרופות הן לא הגורם להתדרדרות. יש להניח שקיים גורם ביולוגי –רגשי וזה מהלכו הטבעי, יתכן והתרופה עזרה רק במעט בשלב זה , ולא כפי שציפית.

חשוב להדגיש כי נוכח ייסוריך יש להדגיש גם את הצורך בשיחות טיפוליות. העניין עקרוני. ברור לך, כי אין אנו בני האנוש לוח בקרה כימי ולחיצה על כפתורים משנה פקודות. יש לנו אוצר חוויות, עולם המוטען במשמעות ויחסים בין אישים הרוקמים את מהלך חיינו. לשיחות פן חשוב הניתן במקביל לטיפול התרופתי ואין לזלזל בו כלל וכלל.

ד"ר סמואל אליהו
    פסיכיאטר ילדים ונוער
    עמית במכון לפסיכואנליזה בת זמננו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו