מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה !!! אני לא יודע מה לעשותת!!!!1מישהו17/10/2008
טוב.. אני אתחיל מהתחלה.. כבר בגיל צעיר אני הייתי נמשך כל פעם שהייתי רואה בטלויזיה סצינה חושפנית.. **הערה** תמיד היו מעורבים גם גבר וגם אישה. כיום אני בן 14. בסוף ו' התחלתי לאונן.. ולסביות לא כ"כ מושך אותי אז אוננתי על סקס של גבר ואישה.. אבל לא מזמן זה בטעות בטעות בטעות נכנס לי לתמונת גייז >< יצאתי מזה מיד.. אבל אחרי כמה ימים.. התחלתי קצת להמשך לגברים !! ואני ממש ממש נגעל מעצמי.. כבר כמה פעמים אוננתי על מחשבה של איזה ידיד שלי עירום !!!! זה פשוט דוחההה(ולא שיש לי משהו נגד הומואים.. אני לגמרי מכבד אותם).. וזה לא שאני לגמרי לא נמשך לבנות.. דווקא ציצי עושה לי את זה.. אבל ממש בקטנהה.. וגם תחת.. מה אני עושה? אני הומו?!?!?!?! :( האם זה ניתן להפיכה ע"י הסתכלות רק על לסביות.. כי בסופו של דבר אני אתחיל לאהוב את זה לא?! אני לא כתבתי את זה בשביל כל הבולשיט של לקבל את הזהות המינית שלי!! אני לא רוצה להיות הומו.. אני פעם נמשכתי לבנות!! מה קרה פתאום? זה לא יכול להשתנות עוד פעם?! ומה שהכי מוזר שעדיין יש לי רגשות כמו אהבה לבנות.. וגם היו לי חברות.. אז מה קורה לי?! בבקשה תעזרו לי?! האם אני הומו?! זה מה שאני צריך להסיק מתוך כל זה?! או שזה סתם איזה שטות חולפת?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחשבות מיניות מטרידות אצל מתבגר
ד``ר אליהו סמואל17/10/2008לנער בן ה-14 שלום
התחושות והמחשבות שיש לך כלפי בני מינך מתרחשות אצל רוב בני הנוער בשלב מסוים בגיל ההתבגרות במידה קטנה או גדולה. הצרה, שזה גורם לך לחרדה גדולה - וזאת הבעיה.
רעיונות הריפוי שהצעת אינן יעילות בדרך כלל.
במידה והחרדות או ההתעסקות ימשיכו להטריד אותך תוכל לפנות למרפאת מתבגרים באזור מגורך לשיחה קצרה. ובמידת הצורך אפשר לפנות בהמשך לפסיכוטרפיסט המבין בגיל ההתבגרות.
בהצלחה
ד"ר סמואל אליהו
פסיכיאטר ילדים ונוער
עמית במכון לפסיכואנליזה בת זמננו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התקפי חרדה קשים אצל ילדה בת 12.5 בתקופת הקורונה
עצירות לבת 7 עם הורים גרושים
אילמות סלקטיבית אצל ילדה בת 6
אימפולסיביות ואלימות סלקטיבית בגיל 8
חרדות לילד בן 13
הפרעת קשב וחצי כדור רספירדל
זיכרון (?) של השתתפות ברצח וחרדה בעקבות זאת
מרשם לתרופה מפחיתת חרדה אשמח לחוות דעת
בן 8 שרצה לדקור את המורה והילדים בכיתה היום
ערוץ הבריאות
.jpg)