שלום ! היתנהגות נער בגיל 15

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ! היתנהגות נער בגיל 15
    מרי
    23/10/2008

שלום שמי מרי ובני בגיל החמש עשרה סובל מאוטיזם יש לו רק חבר אחד והוא מספר לי באישיות על היתנהגות בני . הוא מספר כי בני מיתנהג בהיתנהגות הומוסקסואלית אליו ומדבר עם היידיים בעיקביות הוא עוש לו הרבה מבטים חלקם חושניים ואפילו פעם אחת היתפרץ ובכע מולו כאשר סיפר לו שהוא אוטיסט אין לי בעיה שבני הייה הומוסקסואל והוא אומר כל שנייה אחחחחחח לא חשוב ויורק חברו אומר לי כי הוא אינו יודע איך להיתנהג לחבר וארצה לדעת מה לגיד לחברו כדי שיעשה בכשר לעיניין זה איך יוכל לגלות שבני מאוהב בו או איך יוכל לחזק את חברותם בעמצעות היתנעגויות שונות . אשמח עם תיתן לי עצות כדי שאוכל לעביר לחבר בני . תודה מרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הדרכת הורים

ד``ר אבי שפירא
    25/10/2008

אין ספק שאת ובנך זקוקים להדרכה מקצועית מפסכיאטר או פסיכולוג שמתמחים בהפרעות תקשורתיות בכדי לעזור במצבים שאת מתארת. גיל התבגרות הוא גיל בו מתגברים הדחפים, שאלת זהות מתחדדת ולכן כה נחוצה ההדרכה . בברכה אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו