זקוקה לעזרה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעזרה.
    נערה בת 16
    25/10/2008

בשנתיים האחרונות המצב רוח שלי ירוד בצורה מחרידה , איבדתי את הטעם בדברים שאהבתי נורא. שום דבר לא מרגש אותי , הכל משעמם אותי , לא פעם עברו בראשי מחשבות אובדניות. אני מתבודדת רוב הזמן , כשפעם יציאות עם חבריי היו אחד מהדברים האהובים עליי , וכעת אנשים יוצאים , מזמינים אותי , ואני לא מוצאת טעם לצאת בכלל , וכשאני מכריחה את עצמי לצאת אני רק סופרת את הזמן לאחור..מתי אני יוכל לשוב ללבד שלי. אני מוצאת את המצב קשור באופן ישיר להפרעת אכילה שפיתחתי. אני בולמית כבר 2-3 שנים. אין לי עם מי לדבר ואני ממש דועכת מבפנים , החברים לא יודעים דבר , לא שמים לב לכלום..אני שחקנית לא רעה... אמא קרה אליי , לא אוהבת לדבר איתי או לשבת איתי , וכשאני מנסה לדבר איתה היא מאבדת סבלנות ושולחת אותי לחדר. אבא אין לי אז זאת אינה אופציה בכלל. כשהפרעת האכילה שלי התחילה , אמא איימה עליי שאם אקיא שוב היא תהרוג אותי [לא בקטע של מכות או מוות כמובן.....] , אז אני נורא חוששת לספר לה ואני מרגישה נורא לבד. עם הפרעת האכילה שלי עוד קל לי להתמודד , אבל הדיכאון המוחלט הזה הוא זה שגומר אותי. האם ישנן תרופות נגד דיכאון , ללא מרשם שאוכל להשתמש בהן? ואם כן , מה מחירן? אני ממש נואשת לעזרה. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעזרה.

הוספת תגובה

• טיפול דחוף !

ד``ר אבי שפירא
    25/10/2008

אם את מתקשה לשכנע את הורייך ללכת לטיפול פני בהקדם ליועצת ביה"ס והיא תעזור לך . לא ניתן לתת תרופות ללא יעוץ פסכיאטרי ולמען האמת את זקוקה להרבה יותר שיחות מאשר לתרופות. בהצלחה אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו