בת 3 ו-10 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 3 ו-10 חודשים
    אביטל
    31/10/2008

שלום, בזמן האחרון מטרידים אותי 2 נושאים בהם הייתי מעוניינת להתייעץ: הראשון - לאחרונה בתי לא מעוניינת לקבל עזרה בשום דבר. וכאשר היא לא מצליחה לבד היא נהיית מאוד מתוסכלת (ועדיין לא מוכנה לקבל עזרה) ומתחילה להתעצבן, לצעוק ולהשליך חפצים.. הדבר כמובן גורם לי לכעוס עליה ואז שתינו עצבניות.. מה עושים?? השני הוא שלאחרונה כל דבר מגעיל אותה: כלומר - היא לא מוכנה לאכול מאותו סכום של מישהו אחר או לשתות מאותה כוס של מישהו אחר, היא לא מוכנה ללכת לשירותים אחריי כי" זה מגעיל" והשבוע היא לא הסכימה לשבת איתנו לשולחן לאכול כי היה סלט עם חומץ ו-"זה מסריח" גם משחת השיניים שלנו "מסריחה" והיא לא יכולה להיכנס לאמבטייה אחרי שאנו מצחצחים שם שיניים... האם יש סיבה לדאגה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 3 ו-10 חודשים

הוספת תגובה

• חשוב ביותר איבחון מקיף

ד``ר אבי שפירא
    06/11/2008

בישראל קיימות 6 יחידות לגיל הרך עד גיל 6 המסונפות לבתי חולים בארץ . כתבי לי למייל ואכוון אתכם ליחידה המתאימה באיזור מגורייך. חשוב ביותר לבדוק את הסיבות להתנהגויות חריגות שכאלו ולהתאים טיפול מתאים. בברכה אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו